ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Μακελειό στη Μόσχα: Πολίτες αφήνουν λουλούδια και κεριά στη Ρωσική Πρεσβεία

Η Ρωσική Πρεσβεία ευχαριστεί τους Έλληνες φίλους και συμπατριώτες

Μακελειό στη Μόσχα: Πολίτες αφήνουν λουλούδια και κεριά στη Ρωσική Πρεσβεία

Κύμα συμπαράστασης από τους Έλληνες πολίτες προς το ρωσικό λαό μετά την τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα.

Κεριά, λουλούδια και μηνύματα συμπαράστασης μετά το μακελειό στον πολιτιστικό χώρο Crocus City Hall αφήνουν πολίτες έξω από την πρεσβεία της Ρωσίας στην Αθήνα.

Σε ανάρτησή της στο Χ, η ρωσική πρεσβεία ευχαριστεί τους Έλληνες φίλους αλλά και τους Ρώσους πολίτες στην Ελλάδα για τα συλλυπητήρια μηνύματά τους.

«Ευχαριστούμε τους Έλληνες φίλους και συμπατριώτες μας που στέλνουν στη Πρεσβεία τα συλλυπητήρια μηνύματα στον ρωσικό λαό και τις οικογένειες των νεκρών σε σχέση με την τρομοκρατική επίθεση στο “Crocus City Hall”», αναφέρει η ανάρτηση.

«Όλοι μαζί προσευχόμαστε για την ανάρρωση των τραυματιών», καταλήγει η ανάρτηση.

Συλλυπητήρια μηνύματα και λουλούδια έξω από το Ρωσικό Προξενείο στη Θεσσαλονίκη

Λουλούδια, κεριά και συλλυπητήρια μηνύματα αφήνουν πολίτες και στο Προξενείο της Ρωσίας στη Θεσσαλονίκη στην οδό Δημοσθένους στο κέντρο της πόλης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Εκφράζουμε την ειλικρινή μας ευγνωμοσύνη προς τους στοργικούς συμπατριώτες και πολίτες της Ελλάδας για τα λουλούδια, τα λόγια συλλυπητηρίων και την υποστήριξη σε σχέση με την τερατώδη τρομοκρατική επίθεση που σημειώθηκε στο Δημαρχείο Κρόκου στα προάστια της Μόσχας», αναφέρει η ανάρτηση που έγινε από το Προξενείο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.