ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Malaysia Airlines: Αμερικανός εξερευνητής υποστηρίζει ότι μπορεί να λύσει το μυστήριο της πτήσης MH370

Εξαφανίστηκε τον Μάρτιο του 2014 στον Ινδικό Ωκεανό

Malaysia Airlines: Αμερικανός εξερευνητής υποστηρίζει ότι μπορεί να λύσει το μυστήριο της πτήσης MH370

Ο Αμερικανός εξερευνητής Τόνι Ρομέο, έδωσε ελπίδες στους συγγενείς των επιβατών της πτήσης MH370 της Malaysia Airlines που εξαφανίστηκε τον Μάρτιο του 2014 στον Ινδικό Ωκεανό, καθώς υποστηρίζει ότι μπορεί να το λύσει το μυστήριο.

Ο Τόνι Ρομέο και η εταιρεία του Deep Sea Vision, με έδρα το Τσάρλεστον της Νότιας Καρολίνας ήταν εκείνοι που λίγους μήνες πριν έγιναν πρωτοσέλιδο, όταν ισχυρίστηκαν ότι βρήκαν τα απομεινάρια του αεροπλάνου της θρυλικής αεροπόρου Αμέλια Έρχαρτ, που ήταν και η πρώτη γυναίκα που διέσχισε τον Ατλαντικό με το μονοκινητήριο αεροσκάφος της και εξαφανίστηκε πάνω από τον Κεντρικό Ειρηνικό ωκεανό το 1937.

Τα σχέδια του Ρομέο

Ο Τόνι Ρομέο ανέφερε σε συνέντευξή του πως η εταιρεία του σχεδιάζει να στείλει ένα από τα υποβρύχια drone που διαθέτει, με όνομα Hugin 6000, στον πυθμένα του ωκεανού για να αναζητήσει το αγνοούμενο αεροσκάφος.

Ο Ρομέο θεωρεί ότι η τεχνολογία της εταιρείας του είναι «απίστευτη», λέγοντας μάλιστα ότι είναι λίγο πιο κοντά στο να μπορέσει να διαβάσει έναν αριθμό πιστωτικής κάρτας στον βυθό της θάλασσας.

Στο ερώτημά δε για το αν θα καταφέρει να βρει τη MH370, ο Ρομέο είπε: «Νομίζω ότι μπορούμε. Αισθάνομαι ότι έχουμε αποδείξει την αξιοπιστία μας, έχουμε αποδείξει την ικανότητά μας να παίρνουμε εξοπλισμό και να χρησιμοποιούμε νέες τεχνικές».

Πρόταση έρευνα στην κυβέρνηση της Μαλαισίας

Η εταιρεία Deep Sea Vision ετοιμάζεται επίσης να υποβάλει πρόταση έρευνας στην κυβέρνηση της Μαλαισίας.

«Πιστεύω ότι και η κυβέρνηση της Μαλαισίας θέλει απαντήσεις», σημείωσε ο Τόνι Ρομέο, προσθέτοντας:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αρνούμαι να πιστέψω ότι δεν θέλουν ένα τεράστιο ατύχημα, ένα τεράστιο δυστύχημα όπως αυτό, να μείνει ανεξιχνίαστο. Απλώς δεν είναι δίκαιο, δεν θα ήταν δίκαιο για τις οικογένειες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.