Αυτό με τον Άδωνι και τον γιατρό επιβεβαίωσε ότι «το πηγάδι δεν έχει πάτο»...

Μαρ-α-Λάγκο: Εφοδιασμένος με τουφέκι και ένα μπιτόνι βενζίνη ο άνδρας που προσπάθησε να εισέλθει στο θέρετρο

Κανένας αστυνομικός δεν τραυματίστηκε

Μαρ-α-Λάγκο: Εφοδιασμένος με τουφέκι και ένα μπιτόνι βενζίνη ο άνδρας που προσπάθησε να εισέλθει στο θέρετρο

Νέες πληροφορίες ήρθαν στη δημοσιότητα για τον άνδρα που προσπάθησε να εισέλθει στην περίμετρο ασφαλείας της κατοικίας του Ντόναλντ Τραμπ στο Μαρ-α-Λάγκο στην Φλόριντα.

Ο άνδρας φέρεται να ήταν εφοδιασμένος με τουφέκι και ένα μπιτόνι βενζίνη, πριν τον πυροβολήσουν και τον σκοτώσουν οι πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας των ΗΠΑ.

Ο Ν.Τραμπ βρισκόταν στην Ουάσινγκτον.

«Ένοπλος άνδρας πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε (…) αφού εισχώρησε παρανόμως στην περίμετρο ασφαλείας του Μαρ-α-Λάγκο νωρίς το πρωί», ανακοίνωσε μέσω του Χ ο Αντονι Γκουλιελμίνι, εκπρόσωπος της Μυστικής Υπηρεσίας που είναι επιφορτισμένη με την προστασία των υψηλών πολιτικών προσώπων στις ΗΠΑ.

«Περί την 1.30 άνδρας ηλικίας περίπου 20 ετών (…) εντοπίσθηκε κοντά στην βόρεια είσοδο της ιδιοκτησίας Μαρ-α-Λάγκο εφοδιασμένος με κάτι που έμοιαζε με τουφέκι και με μπιτόνι βενζίνης», διευκρίνισε.

Αφού αντιπαρατέθηκαν με τον άνδρα, οι πράκτορες πυροβόλησαν πολλές φορές, εξήγησε.

Κατά την διάρκεια σύντομης συνέντευξης Τύπου αργότερα οι δυνάμεις ασφαλείας ανασκεύασαν τα περί αντιπαράθεσης.

«Τα μόνα λόγια που του απευθύναμε ήταν “αφήστε ό,τι κρατάτε”, δηλαδή το μπιτόνι της βενζίνης και το τουφέκι», δήλωσε ο σερίφης της κομητείας του Παλμ Μπιτς Ρικ Μπράντσο.

«Εκείνη την στιγμή άφησε το μπιτόνι και σήκωσε το όπλο σε θέση βολής» και «τότε» ένας αστυνομικός της κομητείας του Παλμ Μπιτς και πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας «άνοιξαν πυρ και εξουδετέρωσαν την απειλή».

Ο ύποπτος «πέθανε επί τόπου». Κανείς αστυνομικός δεν τραυματίσθηκε.

Οι δυνάμεις ασφαλείας δεν έδωσαν άλλες πληροφορίες για την ταυτότητα του υπόπτου, αλλά έδειξαν κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου το τουφέκι σε φωτογραφία.

Το FBI ζήτησε από τους κατοίκους της περιοχής να ελέγξουν το οπτικό υλικό που έχουν καταγράψει οι εξωτερικές τους κάμερες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.