ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αμερικανικά μαχητικά αεροσκάφη πέταξαν πολύ κοντά σε ρωσικό Su-35 στη Συρία

Ο Ρώσος πιλότος επέδειξε υψηλό επαγγελματισμό και έλαβε έγκαιρα μέτρα για να αποτρέψει τη σύγκρουση

Αμερικανικά μαχητικά αεροσκάφη πέταξαν πολύ κοντά σε ρωσικό Su-35 στη Συρία

Τα μαχητικά αεροσκάφη F-35 του συνασπισμού υπό την ηγεσία των ΗΠΑ προσέγγισαν επικίνδυνα ένα ρωσικό μαχητικό αεροσκάφος στη Συρία, δήλωσε την Παρασκευή ο Βαντίμ Κούλιτ, αναπληρωτής επικεφαλής του ρωσικού Κέντρου για τη συμφιλίωση των αντιμαχόμενων μερών στη Συρία (τμήμα του ρωσικού υπουργείου Άμυνας).

“Στις 9:32 π.μ. της 25ης Αυγούστου, ένα ζεύγος μαχητικών αεροσκαφών F-35 του συνασπισμού πλησίασε επικίνδυνα ένα ρωσικό αεροσκάφος Su-35 που πραγματοποιούσε προγραμματισμένη πτήση κατά μήκος των νότιων συνόρων της Συρίας σε ύψος περίπου 6.500 μέτρων στην περιοχή al-Tanf”, είπε, προσθέτοντας ότι ο Ρώσος πιλότος επέδειξε υψηλό επαγγελματισμό και έλαβε εγκαίρως μέτρα για να αποτρέψει τη σύγκρουση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τον Kulit, τα αεροπλάνα και τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη του συνασπισμού δημιούργησαν 17 φορές επικίνδυνες καταστάσεις στον αέρα πάνω από τη Συρία στην περιοχή al-Tanf, από την οποία διέρχονται διεθνείς αεροπορικές διαδρομές. Είπε επίσης ότι τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη του συνασπισμού παραβίασαν τα πρωτόκολλα αποσυγκέντρωσης 11 φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.