ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Με επιθέσεις τα γήπεδα που θα γίνουν τα προημιτελικά του Champions League καλεί το Ισλαμικό Κράτος

Το Ισλαμικό Κράτος ανέβασε φωτογραφία στα social media που γράφει «σκοτώστε τους όλους»

Με επιθέσεις τα γήπεδα που θα γίνουν τα προημιτελικά του Champions League καλεί το Ισλαμικό Κράτος

Ανησυχία έχει προκαλέσει στην UEFA μια φωτογραφία του Ισλαμικού Κράτους που καλεί σε επιθέσεις τους μαχητές του στα γήπεδα στα οποία θα διεξαχθούν τα προημιτελικά του Champions League.

Σύμφωνα με την ισπανική ιστοσελίδα «ondacero», το Ισλαμικό Κράτος ανέβασε φωτογραφία στα social media που γράφει «σκοτώστε τους όλους» και αναφέρει τα ονόματα των τεσσάρων γηπέδων που θα γίνουν τα προημιτελικά του Champions League.

Η σχετική ανάρτηση έγινε από το Al-Azaim και το Sarh al-Khilafah τα οποία αναπαράγουν τα μηνύματα του ISIS. Η φωτογραφία πέρα από τη φράση «Σκοτώστε τους όλους» δείχνει έναν μαχητή με όπλο, με φόντο το «Emirates» της Άρσεναλ που φιλοξενεί την Μπάγερν, το «Παρκ Ντε Πρενς» της Παρί Σεν Ζερμέν η οποία θα υποδεχθεί την Μπαρτσελόνα, το «Γουάντα Μετροπολιτάνο» της Ατλέτικο που θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Ντόρτμουντ και το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» της Ρεάλ Μαδρίτης η οποία θα φιλοξενήσει τη Μάντσεστερ Σίτι.

Στην UEFA αλλά και στις αρχές της Αγγλίας, της Ισπανίας και της Γαλλίας έχει σημάνει συναγερμός και δεν αποκλείεται το πρωί της Τρίτης (09.04.2024) να υπάρξει νέα σύσκεψη των μελών της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη απειλή έρχεται λίγες εβδομάδες μετά την επίθεση στη Μόσχα, όπου περισσότεροι από 140 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και περισσότεροι από 200 τραυματίστηκαν , σε ένα μακελειό στο οποίο ανέλαβε την ευθύνη το Ισλαμικό Κράτος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.