Κάθε μέρα και χειρότερα...

Με τον Ολλανδό πρωθυπουργό συναντήθηκε ο Β.Ζελένσκι: Στο επίκεντρο η κοινή παραγωγή όπλων

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Κίεβο

Με τον Ολλανδό πρωθυπουργό συναντήθηκε ο Β.Ζελένσκι: Στο επίκεντρο η κοινή παραγωγή όπλων

Ο Ουκρανός πρόεδρος, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, συναντήθηκε σήμερα με τον Ολλανδό πρωθυπουργό, Ρομπ Γιέτεν, στο Κίεβο όπου συζήτησαν την κοινή παραγωγή όπλων.

«Είναι σημαντική η κοινή παραγωγή όπλων με την Ολλανδία, ενώ σίγουρα θα συνεχίσουμε να διευρύνουμε αυτή την κοινή προσπάθεια», έγραψε ο Β.Ζελένσκι στο Χ.

«Το συζητήσαμε αυτό λεπτομερώς στη διάρκεια της συνάντησης – επενδύσεις, άδειες και πιθανούς όγκους παραγωγής», πρόσθεσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.