ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Μεγάλη άσκηση ταχείας ανάπτυξης αερομεταφερόμενων στρατευμάτων από τις ΗΠΑ με γιγαντιαία C-17A Globemaster III

Συμμετέχουν στην άσκηση Swift Response 2022 του ΝΑΤΟ

Μεγάλη άσκηση ταχείας ανάπτυξης αερομεταφερόμενων στρατευμάτων από τις ΗΠΑ με γιγαντιαία C-17A Globemaster III

Oκτώ αεροσκάφη στρατηγικών μεταφορών C-17A Globemaster III της Αεροπορίας των ΗΠΑ απογειώθηκαν μια βάση στη βόρεια Νορβηγία διαδοχικά και στη συνέχεια εκτέλεσαν αποστολή μεταφοράς προσωπικού και εφοδίων σε Πολωνία και Ρουμανία στο πλαίσιο της άσκησης Swift Response του ΝΑΤΟ.

Η φετινή άσκηση περιλαμβάνει ρίψεις αλεξιπτωτιστών σε τέσσερις διαφορετικές χώρες γύρω από την Ρωσία.

Συνολικά 9.000 άτομα από 17 χώρες, συμπεριλαμβανομένων 2.700 προσωπικού από τις Ηνωμένες Πολιτείες, θα λάβουν μέρος στη Swift Response 2022.

Πρόκειται για τα:

USAF C17 Globemaster III RCH741
-USAF C17 Globemaster III RCH742
-USAF C17 Globemaster III RCH743
-USAF C17 Globemaster III RCH744
-USAF C17 Globemaster III RCH745
-USAF C17 Globemaster III RCH746
-USAF C17 Globemaster III RCH747
-USAF C17 Globemaster III RCH748

Η Αεροπορία των ΗΠΑ στην Ευρώπη (USAFE) με δελτίο τύπου επιβεβαίωσε, αργότερα χτες το βράδυ, ότι τα C-17As από την 62η και 446η πτέρυγα Αερομεταφορών της βάσης Lewis-McChord της Πολιτείας Ουάσιγκτον και της 315ης και 437ης Πτέρυγας από την Βάση Τσάρλεστον στη Νότια Καρολίνα αναπτύχθηκαν σε διάφορες τοποθεσίες στην Ευρώπη για να υποστηρίξουν την Άσκηση Swift Response 2022.

«Τα αεροσκάφη C-17 θα υποστηρίξουν την πανευρωπαϊκή άσκηση από τοποθεσίες στην Ιταλία, τη Σλοβενία ​​και το Ηνωμένο Βασίλειο για να παρέχουν δυνατότητες αερομεταφορών και ρίψεων από αέρος», σύμφωνα με το δελτίο τύπου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τρεις κύριες μονάδες αλεξιπτωτιστών του Στρατού – 82η, 173η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία και η 4/25η Πεζικού θα αποτελέσουν τον πυρήνα των αερομεταφερόμενων δυνάμεων.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.