ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Μεγάλη πυρκαγιά σε χώρο αποθήκευσης καυσίμων στο Μπριάνσκ – Κοντά στα σύνορα Ρωσίας-Ουκρανίας

Δεν είναι διαθέσιμη καμία πληροφορία για τα αίτια της πυρκαγιάς

Μεγάλη πυρκαγιά σε χώρο αποθήκευσης καυσίμων στο Μπριάνσκ – Κοντά στα σύνορα Ρωσίας-Ουκρανίας

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της Δευτέρας στην πόλη Μπριάνσκ, κοντά στα σύνορα Ρωσίας-Ουκρανίας.

Δεξαμενές αποθήκευσης καυσίμων βρίσκονται στις φλόγες σήμερα σε εγκατάσταση στην πόλη Μπριάνσκ, πρωτεύουσα της ομώνυμης δυτικής περιφέρειας της Ρωσίας η οποία γειτονεύει με την Ουκρανία, μεταδίδουν ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων επικαλούμενα το υπουργείο Αντιμετώπισης Εκτάκτων Καταστάσεων. Επιτόπου έσπευσαν και επιχειρούν πυροσβέστες.

Δεν είναι διαθέσιμη καμία πληροφορία για τα αίτια της πυρκαγιάς ως αυτό το στάδιο.

Μπριάνσκ: Εκρήξεις και φωτιά σε δεξαμενή κοντά στα σύνορα Ρωσίας-Ουκρανίας

Το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Tass αναφέρει ότι οι δεξαμενές πήραν φωτιά στην αποθήκη πετρελαίου της πόλης, επικαλούμενο την περιφερειακή κυβέρνηση.

https://twitter.com/PierreDBorrelli/status/1518442613921222661?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1518442613921222661%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.iefimerida.gr%2Foembed?url=https3A2F2Ftwitter.com2FPierreDBorrelli2Fstatus2F1518442613921222661provider=twitter

«Το Υπουργείο Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης επιβεβαίωσε ότι υπάρχει πυρκαγιά», ανέφερε το γραφείο Τύπου της κυβέρνησης. «Υπάρχει επίσης μια επιβεβαίωση ότι πρόκειται για τις δεξαμενές καυσίμων».

Το υπουργείο Εκτάκτων Καταστάσεων στο Μπριάνσκ είπε ότι έλαβαν αναφορά πυρκαγιάς στις 2 τα ξημερώματα ώρα Μόσχας, σύμφωνα με το Tass.

Δεν υπήρξε επίσης καμία άμεση ένδειξη ότι η φωτιά σχετίζεται με τον πόλεμο στην Ουκρανία, αν και Ρώσοι αξιωματούχοι δήλωσαν την περασμένη εβδομάδα ότι ουκρανικά ελικόπτερα έπληξαν κτίρια κατοικιών και τραυμάτισαν επτά άτομα στην περιοχή, σύμφωνα με το Reuters.

Ρωσία-Ουκρανία: Αναφορές για δεύτερη φωτιά, σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις στο Μπριάνσκ

Το υπουργείο Εκτάκτων Καταστάσεων της Ρωσίας επιβεβαίωσε «το γεγονός της ανάφλεξης» σε μια αποθήκη πετρελαίου στην πόλη Μπριάνσκ, ανέφερε το τηλεοπτικό κανάλι και το πρακτορείο ειδήσεων RT που υποστηρίζεται από το Κρεμλίνο, μετά από αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που αναφέρουν ότι υπήρξε μεγάλη φωτιά στην αποθήκη.

Σύμφωνα με ντόπιους, εκρήξεις και φωτιά σημειώθηκαν σε αρκετές συνοικίες του Μπριάνσκ. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, η δεύτερη εστία πυρκαγιάς εντοπίζεται στην περιοχή όπου βρίσκεται η στρατιωτική μονάδα του 120ου οπλοστασίου της Κύριας Διεύθυνσης Πυραύλων και Πυροβολικού του Υπουργείου Άμυνας.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης άρχισαν να απομακρύνουν τους κατοίκους των σπιτιών κοντά στην φλεγόμενη αποθήκη πετρελαίου.

Οι ρωσικές Αρχές έχουν κατηγορήσει τον ουκρανικό στρατό για επιδρομές εναντίον αποθηκών καυσίμων και όπλων σε περιοχές κοντά στη μεθόριο το τελευταίο διάστημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Μπριάνσκ βρίσκεται σε απόσταση περίπου 380 χιλιομέτρων νοτιοδυτικά από την πρωτεύουσα Μόσχα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.