ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

«Μία φωτογραφία χίλιες λέξεις»: Η μοναξιά του Ζελένσκι στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ

«Το Ηνωμένο Βασίλειο δεν είναι η Amazon, ο κολοσσός του ηλεκτρονικού εμπορίου, σε ό,τι αφορά την παράδοση όπλων στην Ουκρανία»

«Μία φωτογραφία χίλιες λέξεις»: Η μοναξιά του Ζελένσκι στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ

Στο «φως» της δημοσιότητας, ήρθε μια εικόνα από τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ στο Βίλνιους, στην οποία αν μη τι άλλο, αποτυπώνεται ξεκάθαρα η μοναξιά του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Αν μπορούσαμε να δώσουμε μια απάντηση στην εικόνα αυτή που αδιαμφισβήτητα ισούται με «χίλιες λέξεις», είναι πως ο Ουκρανός πρόεδρος «έχει κουράσει» με τα όσα ζητάει και πλέον όλοι τον αποφεύγουν.

Να σημειωθεί παράλληλα, πως αν και οι ηγέτες του ΝΑΤΟ αποφάσισαν να συνεχίσουν την ενίσχυση της στρατιωτικής προσπάθειας της Ουκρανίας αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του Βρετανού Υπουργού Άμυνας, Μπεν Γουάλας.

«Το Ηνωμένο Βασίλειο δεν είναι η Amazon, ο κολοσσός του ηλεκτρονικού εμπορίου, σε ό,τι αφορά την παράδοση όπλων στην Ουκρανία» είπε χαρακτηριστικά, εκφράζοντας δυσφορία για τα συνεχή αιτήματα του Κιέβου.

Τις ισορροπίες κράτησε ο Βρετανός Πρωθυπουργός, Ρίσι Σούνακ, ο οποίος εστίασε στα «ευχαριστώ» των Ουκρανών:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο πρόεδρος Ζελένσκι εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για όσα έχουμε κάνει σε πολλές περιπτώσεις, κυρίως στην απίστευτα συγκινητική ομιλία του στο (βρετανικό) κοινοβούλιο, νωρίτερα φέτος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.