ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Μουαμάρ Καντάφι: «Τα ΝΑΤΟ εξαπλώνεται σε βάρος της Ρωσίας – Θέλει τα κοιτάσματα του Καυκάσου»

Τα προφητικά του λόγια σε ομιλία του

Μουαμάρ Καντάφι: «Τα ΝΑΤΟ εξαπλώνεται σε βάρος της Ρωσίας – Θέλει τα κοιτάσματα του Καυκάσου»

Μια -ακόμη- προφητική ομιλία που είχε κάνει ο πρώην ηγέτης της Λιβύης Μουαμάρ Καντάφι ο οποίος είδε αναφερθεί στα σχέδια του ΝΑΤΟ για την Ρωσία.

Όπως είχε πει στόχος της εξ΄[απλωσης του νΑΤΟ, είναι να καταλάβει όλα τα αποθέματα πετρελαίου, φ.α. και άλλα που βρίσκονται στην Ρωσία.

Ο Καντάφι δεν εννοούσε αναγκαστικά την κατάληψη αυτή με κατάληψη εδαφών, αλλά με την δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών, (γεωπολιτική πίεση) ώστε η Μόσχα να αναγκαστεί να ξεπουλήσει τα κοιτάσματά της.

Είχε πει πιο συγκεκριμένα:

«Το ΝΑΤΟ εξαπλώνεται προς την Ρωσία. Στόχος του να καταλάβει τα αποθέματα πετρελαίου φ.α. και σιδήρου που  έχει στην κατοχή της Η Ρωσία, Αυτό είναι ξεκάθαρο.

Ρώσοι αξιωματούχοι που έχω μιλήσει μαζί τους, μου έχουν αναφέρει πως το γνωρίζουν αυτό. Στόχος του ΝΑΤΟ είναι να πάρει όλα αυτά τα αποθέματα πετρελαίου, φ.α., σιδήρου και χρυσού που βρίσκονται στον Καύκασο.

Πρέπει να είμαστε, να είστε σε εγρήγορση. Άσχετα από το αν θα είμαι ζωντανός ή κάποιος ή κάποιοι έρθουν για μένα η ομιλία αυτή έχει καταγραφεί,.

Εάν το ΝΑΤΟ έρθει στη Λιβύη θα γίνουμε όλοι μάρτυρες. Ο Αραβικός κόσμος είναι ενωμένος. Επίθεση κατά της Λιβύης είναι επίθεση κατά των Αράβων.

Μη γίνετε σαν τις ΗΠΑ. Οι Αμερικανοί είναι χαρούμενοι που σκοτώνουν ο ένας τον άλλον.

Δωροδοκίες, μαύρο χρήμα, στρατός, μονοπώλια είναι παντού. Θα έρθει η ώρα όμως που οι ΗΠΑ θα καταρρεύσουν όπως και η ΕΣΣΔ.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.