ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μουντιάλ γυναικών: Σε δίκη ο Λουίς Ρουμπιάλες για το φιλί στην ποδοσφαιρίστρια της Ισπανίας Τζένι Ερμόσο

Ο Ρουμπιάλες σε πρόσφατες δηλώσεις του είχε αναγνωρίσει το λάθος του, εκφράζοντας όμως τη θέση του πως δεν πρόκειται για μια σεξουαλική επίθεση

Μουντιάλ γυναικών: Σε δίκη ο Λουίς Ρουμπιάλες για το φιλί στην ποδοσφαιρίστρια της Ισπανίας Τζένι Ερμόσο

Σε δίκη οδηγείται τελικά ο Λουίς Ρουμπιάλες, για την κίνηση του να φιλήσει την παίκτρια της Ισπανίας, Τζένι Ερμόσο, στην απονομή του τροπαίου του Μουντιάλ γυναικών.

Ο πρώην πρόεδρος της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας (RFEF), Λουίς Ρουμπιάλες, ο οποίος αποκλείστηκε από τη FIFA για τα επόμενα τρία χρόνια, από κάθε δραστηριότητα που σχετίζεται με το άθλημα, παραπέμπεται τελικά σε δίκη για το φιλί στην Τζένι Ερμόσο, στην απονομή του τελικού του Μουντιάλ γυναικών, το οποίο κατέκτησε η εθνική Ισπανίας.

Αυτό προέκυψε από την αρμόδια εισαγγελία της Μαδρίτης η οποία ολοκλήρωσε την προκαταρκτική έρευνα και αποφάσισε ο Ρουμπιάλες θα οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης και θα δικαστεί, καθώς κρίθηκε ότι το φιλί που έδωσε στην Ισπανίδα διεθνή δεν ήταν συναινετικό.

Ο Ρουμπιάλες, ο οποίος παραιτήθηκε από τη θέση του τον περασμένο Σεπτέμβριο, υποστήριξε ότι το φιλί ήταν συναινετικό, αλλά η Ερμόσο στην κατάθεση της στην εισαγγελία τον διέψευσε, υπογραμμίζοντας ότι «δεν θα ανεχθεί να αμφισβητηθεί ο λόγος μου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ρουμπιάλες σε πρόσφατες δηλώσεις του είχε αναγνωρίσει το λάθος του, εκφράζοντας όμως τη θέση του πως δεν πρόκειται για μια σεξουαλική επίθεση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.