
Ο Νικολάς Μαδούρο, λίγες μέρες πριν τη σύλληψή του από Αμερικανούς, είχε μιλήσει σε συνέντευξή του για την μοναδική φορά που είχε επικοινωνήσει απευθείας με τον Ντόναλντ Τραμπ.
Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας αναγνώρισε πως μετά από αυτή τη συνομιλία… ακολούθησε χάος, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει με υποτιμητικά σχόλια για τη Δύση.
@nypostVenezuelan President Nicolás Maduro took a more conciliatory stance toward the United States, expressing openness to serious discussions with President Donald Trump on issues like drug trafficking and U.S. investment in Venezuela’s oil sector.♬ original sound – New York Post | News
«Είχα μια ευχάριστη συνομιλία, για 10 λεπτά, με τον Ντόναλντ Τραμπ στις 21 Νοεμβρίου. Ήταν η μόνη φορά που μιλήσαμε. Από τότε, όμως, οι επικοινωνίες δεν είναι καλές.
Είμαστε έτοιμοι να συνομιλήσουμε με τις ΗΠΑ για τα ναρκωτικά και να διαπραγματευτούμε μαζί τους για επενδύσεις στο πετρέλαιο της Βενεζουέλας» είχε δηλώσει ο Νικολάς Μαδούρο στην τελευταία του συνέντευξη, οδηγώντας ένα αυτοκίνητο.
MADURO: “Western liberal democracy is in terminal decline. They no longer represent the people. Democracies without people, manipulated, serving billionaires and corporations, subjected to social media manipulation. The citizen has no power when it comes to fundamental issues.” pic.twitter.com/0YYnt688oS
— COMBATE |🇵🇷 (@upholdreality) January 2, 2026
«Η δυτική φιλελεύθερη δημοκρατία βρίσκεται σε τελικό στάδιο παρακμή. Δεν εκπροσωπεί πλέον τον λαό. Είναι δημοκρατίες χωρίς λαό, που χειραγωγούνται, εξυπηρετούν δισεκατομμυριούχους και εταιρείες και υπόκεινται στη χειραγώγηση των κοινωνικών μέσων. Ο πολίτης δεν έχει καμία εξουσία όσον αφορά τα θεμελιώδη ζητήματα» είπε σε άλλο σημείο.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.