ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ν.Μεντβέντεφ: «Διαπραγματεύσεις για την Ουκρανία μόνο με τους ιδιοκτήτες της – Τις ΗΠΑ»

Τι είπε ο αναπληρωτής πρόεδρος του Συμβουλίου της Ασφαλείας της Ρωσίας

Ν.Μεντβέντεφ: «Διαπραγματεύσεις για την Ουκρανία μόνο με τους ιδιοκτήτες της – Τις ΗΠΑ»

Ο αναπληρωτής πρόεδρος του Συμβουλίου της Ασφαλείας της Ρωσίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, υποστήριξε ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος η χώρα του να διαπραγματευτεί αυτή τη στιγμή για την κατάσταση στην Ουκρανία. 

Όπως λέει, συνομιλίες μπορούν να γίνουν μόνο με τους ιδιοκτήτες της Ουκρανίας, δηλαδή με τους Αμερικάνους και μόνο για τη μεταπολεμική παγκόσμια τάξη.

Αλλά όπως σημειώνει, είναι πολύ νωρίς ακόμα για αυτή τη συνομιλία.

«Είναι δύσκολο να μην συμφωνήσεις με τον γυναικολόγο που παριστάνει την επικεφαλής της Ε.Ε. (σ.σ. Ούρουσα φον ντερ Λάιεν)
Η θεία είπε ότι οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας επί ίσοις όροις πρέπει να απορριφθούν.

Φυσικά και πρέπει.
Πώς μπορούν να υπάρξουν ισότιμες διαπραγματεύσεις με το ναζιστικό κράτος, το οποίο βρίσκεται σε διαδικασία ημιζωής υπό εξωτερικό έλεγχο;

Μπορείτε να μιλήσετε μόνο με τους ιδιοκτήτες. Ή μάλλον, μόνο με την Ουάσιγκτον.

Απλώς δεν υπάρχουν άλλοι συνομιλητές. Και (σ.σ. θα μιλήσουμε) μόνο για τις συνθήκες της μεταπολεμικής παγκόσμιας τάξης. Αν και είναι πολύ νωρίς για να το συζητήσουμε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επομένως, δεν χρειάζονται καθόλου διαπραγματεύσεις τώρα», είπε ο Ν.Μεντβέντεφ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.