ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ν.Μεντβέντεφ: «Ο κόσμος βυθίζεται στην χειρότερη άβυσσο υπό την ηγεσία των ΗΠΑ»

«Η αμερικανική κοινωνία στο σύνολό της είναι σοβαρά άρρωστη»

Ν.Μεντβέντεφ: «Ο κόσμος βυθίζεται στην χειρότερη άβυσσο υπό την ηγεσία των ΗΠΑ»

Ο αναπληρωτής πρόεδρος του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, υποστήριξε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες οδηγούν τον κόσμο στη βαθύτερη άβυσσο, ενώ οι πρόσφατες αποφάσεις της αμερικανικής κυβέρνησης απεικονίζουν τη σοβαρή ασθένεια που πλήττει την αμερικανική κοινωνία στο σύνολό της και την απώλεια των τελευταίων λεπτών ηθικής αυτοσυγκράτησης.

«Ο κόσμος υπό την ηγεσία των ΗΠΑ συνεχίζει να βαθύτερη στη βαθύτερη δυνατή άβυσσο. Λαμβάνονται αποφάσεις που δείχνουν ξεκάθαρα όχι μόνο πώς οι υπεύθυνοι λήψης αποφάσεων πλήττονται απελπιστικά από ψυχικές ασθένειες, αλλά έχουν χάσει και τα τελευταία ίχνη ηθικής συγκράτησης. [Εννοώ] τόσο ουσιαστικές αποφάσεις υψηλού επιπέδου όσο και δευτερεύουσες αποφάσεις, αλλά ξεκάθαρα φωνάζουν ότι η [αμερικανική] κοινωνία στο σύνολό της είναι σοβαρά άρρωστη», έγραψε ο ανώτερος πολιτικός στο κανάλι του στο Telegram.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σχολιάζοντας μια παρατήρηση του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, ο οποίος περιέγραψε τα αμερικανικά κεφάλαια που διοχετεύονται στο εξωτερικό για τον θάνατο άλλων ανθρώπων μακριά από τις Ηνωμένες Πολιτείες ως «έξυπνη επένδυση», ο Μεντβέντεφ είπε ότι μια τέτοια σκέψη ξεπερνούσε τα όρια του καλού και κακό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.