Αν η κυβέρνηση δεν υποχωρήσει, θα πεινάσει και η άλλη μισή Ελλάδα από τις ακυρώσεις στα χειμερινά θέρετρα...

Ν.Πεσκόφ: «Ο Β.Πούτιν προειδοποίησε πώς αν οι ΗΠΑ δοκιμάσουν πυρηνικά όπλα τότε θα το κάνει και η Ρωσία»

Χθες ο Ρώσος πρόεδρος ανακοίνωσε την επιτυχή δοκιμή του πυρηνοκίνητου υποβρύχιου drone «Poseidon»

Ν.Πεσκόφ: «Ο Β.Πούτιν προειδοποίησε πώς αν οι ΗΠΑ δοκιμάσουν πυρηνικά όπλα τότε θα το κάνει και η Ρωσία»

O εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, δήλωσε σήμερα Πέμπτη (30/10) πώς ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, προειδοποίησε ότι εάν οποιαδήποτε χώρα δοκιμάσει πυρηνικά όπλα, τότε θα το κάνει και η Ρωσία.

Να σημειωθεί πώς ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ έδωσε εντολή στο υπουργείο Πολέμου να ξαναρχίσουν τις δοκιμές πυρηνικών όπλων.

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες διαθέτουν περισσότερα πυρηνικά όπλα από οποιαδήποτε άλλη χώρα. Αυτό επιτεύχθηκε, παράλληλα με τον εκσυγχρονισμό των υπαρχόντων οπλικών συστημάτων, κατά τη διάρκεια της πρώτης μου θητείας (στον Λευκό Οίκο)», αναφέρει ο πρόεδρος Τραμπ σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Truth Social, συμπληρώνοντας πως επί του παρόντος η Ρωσία διαθέτει το δεύτερο μεγαλύτερο πυρηνικό οπλοστάσιο στον κόσμο και η Κίνα το τρίτο, αλλά ενδέχεται να το αυξήσουν σε ανάλογα επίπεδα την επόμενη πενταετία.

«Λόγω της τρομερής, καταστροφικής ισχύος τους, ΑΠΕΧΘΑΝΟΜΟΥΝ να το κάνω αλλά δεν είχα άλλη επιλογή!», υπογραμμίζει.

Σημειώνεται ότι χθες ο Ρώσος πρόεδρος ανακοίνωσε την επιτυχή δοκιμή του πυρηνοκίνητου υποβρύχιου drone «Poseidon» στις 28 Οκτωβρίου ενώ στις 21 Οκτωβρίου εκτόξευσε και τον νέο πυρηνοκίνητο πύραυλο κρουζ μεγάλου βεληνεκούς Burevestnik.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.