«Καρα-χάλιος». «Μαύρο χάλι», όνομα και πράγμα...

Ν.Πεσκόφ: «Ο Β.Ζελένσκι καθυστερεί μια πιθανή ειρηνευτική συμφωνία για τον τερματισμό του πολέμου»

Το Κρεμλίνο συμφωνεί με τον Ν.Τραμπ

Ν.Πεσκόφ: «Ο Β.Ζελένσκι καθυστερεί μια πιθανή ειρηνευτική συμφωνία για τον τερματισμό του πολέμου»

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, κατά τη διάρκεια δηλώσεών του σήμερα Πέμπτη (15/1) ανέφερε ότι η Ρωσία συμφωνεί με την άποψη του Ντόναλντ Τραμπ ότι ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι καθυστερεί μια πιθανή ειρηνευτική συμφωνία για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία.

Παράλληλα ο Ν.Πεσκόφ δήλωσε ότι η Ρωσία θα υποδεχθεί τον απεσταλμένο του Λευκού Οίκου Στιβ Γουίτκοφ και τον γαμπρό του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, τον Τζάρεντ Κούσνερ, μόλις συμφωνηθεί ημερομηνία επίσκεψης.

«Οι ΗΠΑ δεν έχουν απαντήσει στην πρότασή του για τον έλεγχο των πυρηνικών όπλων»

Ο Πεσκόφ δήλωσε επιπλέον ότι οι ΗΠΑ δεν έχουν απαντήσει στην πρόταση του προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν να παραταθούν ανεπίσημα για ένα χρόνο οι προβλέψεις της τελευταίας εναπομείνασας συμφωνίας για τα πυρηνικά όπλα μεταξύ της Μόσχας και της Ουάσινγκτον, της συνθήκης New START, που αναμένεται να λήξει σε τρεις εβδομάδες.

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου έκανε τη δήλωση αυτή απαντώντας σε ερώτηση για τα σχόλια του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος δήλωσε πως θέλει, αντί γι’ αυτή, μια πιο φιλόδοξη συμφωνία για τον έλεγχο των πυρηνικών όπλων που θα περιλαμβάνει την Κίνα –κάτι για το οποίο το Πεκίνο δεν έχει δείξει κανένα ενδιαφέρον έως τώρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.