H «επανάσταση του 1981», ο μεταμφιεσμένος «Καποδίστριας», τα t-shirt διαμαρτυρίας κλπ.. Και μη χειρότερα...

Ν.Τραμπ: «Διευθέτησα 8 πολέμους – Ανάμεσα σε αυτούς και αυτός Ρωσίας-Ουκρανίας»!

Μίλησε και για την αποφυγή πυρηνικού ολέθρου Ινδίας-Πακιστάν

Ν.Τραμπ: «Διευθέτησα 8 πολέμους – Ανάμεσα σε αυτούς και αυτός Ρωσίας-Ουκρανίας»!

«Έχω διευθετήσει 8 πολέμους» είπε ο Αμερικανός πρόεδρος, προσθέτοντας πως «ο πιο δύσκολος είναι αυτός ανάμεσα σε Ρωσία και Ουκρανία, υπάρχει μίσος μεταξύ Πούτιν και Ζελένσκι. Έχουμε ευκαιρία, όμως, να τα καταφέρουμε. Η Ουκρανία δεν είναι πόλεμός μας, όπως το Ιράν, αλλά θα ήθελα να δω όλους τους νέους ανθρώπους να σταματήσουν να σκοτώνονται. Πριν δύο μήνες 31.000 στρατιώτες Ρώσοι και Ουκρανοί σκοτώθηκαν».

Πάντως οι στρατιώτες Ουκρανίας-Ρωσίας δεν έχουν μάθει κάτι περί διευθέτησης και ακόμα πολεμούν!

Παράλληλα, αναφέρθηκε στη συμβολή του στη διακοπή της διαμάχης Ινδίας – Πακιστάν, λέγοντας πως «σώσαμε 10 εκατομμύρια ανθρώπους από τον θάνατο, μιλάμε για δύο πυρηνικά κράτη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.