
Το CNN αναφέρει ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ν.Τραμπ αναφερόμενος στην υποψήφια για την εξουσία στην Βενεζουέλα Μαρία Κορίνα Ματσάδο, μίλησε άκρως υποτιμητικά γι’ αυτήν ακυρώνοντάς την στην ουσία!
Ο Αμερικανός πρόεδρος παραδέχθηκε ότι η νικήτρια του βραβείου Νόμπελ Ειρήνης «δεν έχει την υποστήριξη ούτε τον σεβασμό εντός της χώρας. Είναι μια πολύ συμπαθητική γυναίκα, αλλά δεν έχει τον σεβασμό».
Αυτό σημαίνει ότι δεν έχει εναλλακτική αν η νυν πρόεδρος Ν.Ροντρίγκεζ για κάποιο λόγο δεν δεχθεί τα κελεύσματα των ΗΠΑ.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.