ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Νέα προσπάθειες του Β.Ζελένσκι να προκαλέσει Γ΄ΠΠ: «Η Ρωσία θα χρησιμοποιήσει χημικά όπλα»

Προετοιμάζουν την κοινή γνώμη για εξαπόλυση χημικών στην Ουκρανία

Νέα προσπάθειες του Β.Ζελένσκι να προκαλέσει Γ΄ΠΠ: «Η Ρωσία θα χρησιμοποιήσει χημικά όπλα»

Ασταμάτητος ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι στην προσπάθειά του να προκαλέσει σύγκρουση Ρωσίας και ΝΑΤΟ και παγκόσμιο ολοκαύτωμα.

Σε ένα ακόμη τηλεδιάγγελμά από τα εκατοντάδες ο Ζελένσκι μίλησε πάλι για «ενδεχόμενη χρήση χημικών όπλων από τη Ρωσία στην πόλεμο στην Ουκρανία.»

«Ο κίνδυνος μιας χρήσης, σε μεγάλη κλίμακα, χημικών όπλων από τη Ρωσία στο έδαφος της Ουκρανίας είναι πραγματικός», δήλωσε ο πρόεδρος της Ουκρανίας, σε ένα βιντεομήνυμα με το οποίο απευθύνθηκε στους αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων της G7.

Η προειδοποίηση αυτή διατυπώνεται την επομένη μιας δήλωσης του Αμερικανού ομολόγου του Τζο Μπάιντεν, που έκρινε πως η χρήση χημικού όπλου αποτελεί μια «αξιόπιστη απειλή».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Φυσικά όλες αυτές οι προειδοποιήσεις δεν είναι τυχαίες. Έχουν ως στόχο να προετοιμάσουν την κοινή γνώμη (όπως και στην περίπτωση της Συρίας) σε μια προβοκάτσια από τους Ουκρανούς με εξαπόλυση χημικών ουσιών έτσι ώστε να επέμβει το ΝΑΤΟ στην σύρραξη, αφού αξιωματούχοι της Συμμαχίας έχουν πει πως αυτό θα είναι η «κόκκινη» γραμμή για το ΝΑΤΟ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.