ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νέες βαριές καταγγελίες κατά του πρίγκιπα Άντριου: «Κακοποίησε δύο παιδιά 10 και 12 ετών σε επίσκεψή του στο Κίεβο»!

Τι καταγγέλλει αυτόπτης μάρτυς

Νέες βαριές καταγγελίες κατά του πρίγκιπα Άντριου: «Κακοποίησε  δύο παιδιά 10 και 12 ετών σε επίσκεψή του στο Κίεβο»!

Ο πρίγκιπας Άντριου της Βρετανίας αντιμετωπίζει και πάλι σοβαρές κατηγορίες για κακοποίηση παιδιών. Οι νέες καταγγελίες κατά του πρίγκιπα έγιναν κατά την επίσκεψή του στην Ουκρανία τον Ιούνιο εν μέσω του συνεχιζόμενου πολέμου Ρωσίας-Ουκρανίας.

Ο Άντριου  ήταν  μέρος μιας αντιπροσωπείας που επισκέφτηκε τη χώρα στο πλαίσιο  της επίσκεψης του Βρετανού υπουργού Εξωτερικών Τζέιμς Κλέβερλι.

Ο πρίγκιπας αντιμετωπίζει τώρα σοβαρές κατηγορίες για κακοποίηση 2 παιδιών σε κλαμπ «υψηλού προφίλ» στο Κίεβο.

Αυτοί οι ισχυρισμοί έγιναν από τον Τζέιμς Ομπάσι, άτομο Νιγηριανής καταγωγής στον οποίο ανατέθηκε η ευθύνη να φιλοξενήσει τη βρετανική αποστολή στο κλαμπ στο Κίεβο.

Ο Ομπάσι είπε ότι ήταν αυτόπτης μάρτυρας σε όλο αυτό το περιστατικό. Είπε ότι του δόθηκε εντολή να φροντίζει καλά έναν VIP καλεσμένο και ότι ο VIP καλεσμένος ήταν ο πρίγκιπας Άντριου. Είπε ότι είδε να φέρνουν δύο παιδιά στον πρίγκιπα.

Το ένα  ήταν ένα αγόρι 10 ετών και το άλλο ένα κορίτσι, περίπου 12 ετών!

Ο Ομπάσι κατέγραψε τη δήλωσή του στην κάμερα και εξήγησε ολόκληρο το περιστατικό.

Ο Τζέιμς Ομπάσι, είπε ότι ο πρίγκιπας Άντριου του είχε ζητήσει να κανονίσει φαγητό και ποτό για τα δύο παιδιά. Όταν επέστρεψε με τρόφιμα για τα παιδιά, είδε ότι  αυτός συμπεριφερόταν με απαράδεκτο τρόπο στα παιδιά.

Κράτησε το πιάτο με το φαγητό και έφυγε από εκεί. Όταν ο Τζέιμς Ομπάσι επέστρεψε μετά από κάποια ώρα, βρήκε τα παιδιά σε άσχημη κατάσταση.

Δεν υπήρχαν σχεδόν καθόλου ρούχα στο σώμα των παιδιών, ήταν πολύ φοβισμένα και έκλαιγαν συνέχεια.

Σύμφωνα πάντα με τον ίδιο προσπάθησε να τα φροντίσει, αλλά το προσωπικό ασφαλείας του Βρετανού επισήμου τα πήρε μαζί του.

Εικάζεται ότι δύο μέρες αργότερα τα παιδιά μεταφέρθηκαν στο Παρίσι από βρετανική αντιπροσωπεία με ειδικό αεροπλάνο.

Παλαιότερες κατηγορίες κατά του πρίγκιπα Ανδρέα

Τον Οκτώβριο του 2019, η Virginia Giuffre, μια Αμερικανίδα, προκάλεσε παγκόσμια αίσθηση υποστηρίζοντας ότι το 2001, όταν ήταν μόλις 17 ετών, ο Βρετανός πρίγκιπας Άντριου έκανε σεξ με τη βία πολλές φορές.

Οι ισχυρισμοί της Βιρτζίνια απορρίφθηκαν αρχικά από τον πρίγκιπα Άντριου και το παλάτι του Μπάκιγχαμ, αλλά η Βιρτζίνια έμεινε σταθερή στους ισχυρισμούς της.

Έδωσε επίσης στη δημοσιότητα τη φωτογραφία της με τον πρίγκιπα Άντριου και ισχυρίστηκε ότι είχε πολλές περισσότερες φωτογραφίες. Στους ισχυρισμούς της, είχε επίσης δημοσιοποιήσει τη σχέση του αμφιλεγόμενου Αμερικανού επιχειρηματία και καταδικασμένου παιδεραστικού Τζέφρι Έπσταϊν με τον πρίγκιπα Άντριου.  Ο Έπσταιν στάλθηκε στη φυλακή του Μανχάταν στην Αμερική για διάφορες περιπτώσεις σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών, όπου πέθανε κάτω από ύποπτες συνθήκες το 2019.

Πέρυσι, για λογαριασμό του πρίγκιπα Άντριου, το αμερικανικό δικαστήριο ενημερώθηκε για τον διακανονισμό με τη Βιρτζίνια, βάσει του οποίου λέγεται ότι θα δοθεί ένα τεράστιο ποσό ως αποζημίωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.