ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νεκρός χειριστής αερόστατου στην Βρετανία – Πήρε φωτιά στον αέρα

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες

Νεκρός χειριστής αερόστατου στην Βρετανία – Πήρε φωτιά στον αέρα

Νεκρός είναι ένας άντρας στην Βρετανία όταν το αερόστατό στο οποίο επέβαινε πήρε φωτιά λίγο πριν πέσει στο έδαφος.

Σύμφωνα με την Daily Mail, μάρτυρες είπαν ότι είδαν μια «μπάλα φωτιάς» και άκουσαν «κραυγές» από το αερόστατο καθώς έπεφτε στο έδαφος.

«Υπήρχαν πολλά αερόστατα στον ουρανό επειδή ήταν καθαρός και είχε ήλιο παρά το γεγονός ότι ήταν τόσο νωρίς» δήλωσε ένας μάρτυρας.

«Ξαφνικά υπήρξε μια λάμψη και κάτι που έμοιαζε με πύρινη σφαίρα που προερχόταν από ένα μπλε αερόστατο και απλά έπεσε σαν πέτρα. Η γυναίκα μου άκουσε τρομερές κραυγές και μετά σιωπή» πρόσθεσε.

Το αερόστατο έπεσε σε δέντρα στην οδό Holt Fleet Road, κοντά στο Ombersley Court του Worcester.

Οι Αρχές έσπευσαν στο σημείο, ωστόσο ο άνδρας είχε αφήσει ήδη την τελευταία του πνοή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.