
Τρεις Νιγηριανοί συνελήφθησαν αφού προσπάθησαν να εισέλθουν στην Ισπανία μεταμφιεσμένοι σε… πρόβατα
Οι τρεις άνδρες συνελήφθησαν στην Αλγερία αφού προσπάθησαν να εισέλθουν παράνομα στην Ισπανία μεταμφιεσμένοι σε πρόβατα μέσα σε ένα φορτηγό μεταφοράς ζώων.
Breaking News 🚨🚨 🚨
Three Nigerian Men Arrested After Trying to Enter Spain Disguised as Sheep
Three men were arrested in Algeria after trying to enter Spain illegally by disguising themselves as sheep inside a livestock truck
However the plan quickly fell apart during a… pic.twitter.com/5vNtm793gQ
— Esegbona Luis (@esegbona_luis) February 19, 2026
Ωστόσο, το σχέδιο γρήγορα ναυάγησε κατά τη διάρκεια ενός τακτικού ελέγχου, όταν οι συνοριοφύλακες παρατήρησαν μερικά από τα «πρόβατα» να κινούνται παράξενα.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.