ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Nord Stream 2: Αποτράπηκε νέο σαμποτάζ στον αγωγό φυσικού αερίου – Εντοπίστηκε ύποπτο αντικείμενο

Δανοί ερευνητές υποστήριξαν ότι το αντικείμενο μοιάζει με κεραία

Nord Stream 2: Αποτράπηκε νέο σαμποτάζ στον αγωγό φυσικού αερίου – Εντοπίστηκε ύποπτο αντικείμενο

Ένα ύποπτο αντικείμενο εντοπίστηκε κάτω από τον ρωσικό αγωγό φυσικού αερίου «Nord Stream 2» με τον πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν, να δηλώνει ότι θα μπορούσε να είναι εκρηκτικός μηχανισμός.

Σε σημερινές τους δηλώσεις, Δανοί ερευνητές υποστήριξαν ότι το αντικείμενο μοιάζει με κεραία, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».

Ο Ρώσος πρόεδρος δήλωσε χαρακτηριστικά ότι ένα πλοίο που είχε ναυλώσει ο ενεργειακός κολοσσός «Gazprom» βρήκε ένα αντικείμενο που μοιάζει με κεραία, περίπου 30 χιλιόμετρα από το σημείο όπου σημειώθηκε πέρυσι έκρηξη στον συγκεκριμένο αγωγό φυσικού αερίου.

Πρόσθεσε επίσης ότι το αντικείμενο θα μπορούσε να είναι εκρηκτικός μηχανισμός και να προκαλέσει νέα έκρηξη στον ρωσικό αγωγό.

«Ζητήσαμε από τις αρχές της Δανίας να συνεργαστούμε», είπε ο Πούτιν σε συνέντευξή του στο ρωσικό κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο «Rossiya-1».

Από την πλευρά της, η Δανία τόνισε ότι εξετάζει εάν το «αντικείμενο» που βρέθηκε κάτω από τον αγωγό φυσικού αερίου «Nord Stream 2» ενέχει κινδύνους για την ασφάλεια ή το περιβάλλον.

«Δεδομένης της τοποθεσίας του αντικειμένου, οι αρμόδιες αρχές αξιολογούν επί του παρόντος ζητήματα ασφάλειας και περιβάλλοντος», έγραψε το υπουργείο Εξωτερικών της Δανίας σε επιστολή του προς το Κρεμλίνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.