ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νότια Αφρική: Κύμα παρέσυρε και σκότωσε τρεις λουόμενους σε παραλία

Χτυπήθηκαν από βελοειδές ρεύμα ενώ κολυμπούσαν

Νότια Αφρική: Κύμα παρέσυρε και σκότωσε τρεις λουόμενους σε παραλία

Τρεις λουόμενοι έχασαν τη ζωή τους από «τρομακτικό» κύμα που τους παρέσυρε, ενώ κολυμπούσαν σε παραλία στην παραλιακή πόλη του Ντέρμπαν στη Νότια Αφρική. 

«Τα επείγοντα ενημερώθηκαν για ένα τρομακτικό κύμα που σάρωσε μια ομάδα λουόμενων χτυπώντας τους σε αποβάθρα και προκαλώντας τους πολλαπλά τραύματα», ανέφερε ο εκπρόσωπος Njabulo Dlungele σε ανακοίνωσή του.

Όπως πρόσθεσε ο ίδιος, μεταξύ των θυμάτων ήταν και ένας έφηβος.

https://twitter.com/njabulodlungele/status/1604352902113497089?s=20&t=z6I561WqZPMy6Sdro5aWTQ

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, οι άνθρωποι βρίσκονταν στη θάλασσα όταν χτυπήθηκαν από βελοειδές ρεύμα (μικρού εύρους θαλάσσιο ρεύμα που αναπτύσσεται απότομα σαν αεροχείμαρρος) που τους παρέσυρε με ορμή στην παρακείμενη αποβάθρα.

Οι αρχές σφράγισαν την παραλία North Beach μετά το τραγικό συμβάν.

Άλλοι 17 άνθρωποι τραυματίστηκαν.

«Οι λεπτομέρειες του συμβάντος είναι ακόμη ασαφείς. Παρόλα αυτά, πιστεύεται πως ένα τρομακτικό κύμα έθεσε σε κίνδυνο πολλούς ανθρώπους ενώ κολυμπούσαν και κάποιοι πνίγηκαν», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η τοπική κυβέρνηση.

Το Ντέρμπαν θεωρείται εξαιρετικά δημοφιλής προορισμός τόσο για τους Νοτιοαφρικανούς όσο και για ξένους ταξιδιώτες, με τις παραλίες του κατάμεστες τις περιόδους διακοπών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.