ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ντάνι Άλβες: Δύο κάμερες δίνουν σημαντικά στοιχεία για την υπόθεση βιασμού

Τι υποστηρίζει η 23χρονη

Ντάνι Άλβες: Δύο κάμερες δίνουν σημαντικά στοιχεία για την υπόθεση βιασμού

Το ισπανικό «El Periódico» αποκάλυψε ότι «δύο κάμερες από το σύστημα βιντεοεπιτήρησης του νυχτερινού κέντρου Sutton κατέγραψαν τη σιλουέτα του ποδοσφαιριστή Ντάνι Άλβες δίπλα στην πόρτα του ιδιωτικού δωματίου, όπου βρίσκεται το μπάνιο του φερόμενου βιασμού».

Η υπεράσπιση του βετεράνου Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή ανέκαθεν ανέφερε ότι «είναι η 23χρονη γυναίκα που πηγαίνει στην τουαλέτα, όταν ο ποδοσφαιριστής είναι ήδη μέσα». Αλλά με αυτές τις δύο εικόνες, που περιγράφονται από το «El Periódico», φαίνονται λευκά αθλητικά παπούτσια κι ένα μπλουζάκι του ίδιου χρώματος με αυτό που φοράει ο Άλβες στην πόρτα.

Αυτή η εικόνα, που περιγράφεται λεπτομερώς στο περιοδικό, αποδεικνύει ότι ο Άλβες δεν είναι στο μπάνιο όταν η νεαρή γυναίκα μπαίνει στο ιδιωτικό δωμάτιο, αλλά στέκεται δίπλα στην ιδιωτική πόρτα, σε μια θέση που μπορείς ξεκάθαρα να έχεις οπτική επαφή με το θύμα, όπως ήδη ο παίκτης ανέφερε στην κατάθεσή του.

Τι υποστηρίζει η 23χρονη

Η νεαρή γυναίκα υποστηρίζει στην κατάθεσή της ότι δεν μπήκε εκείνη τη νύχτα με τη θέλησή της, αλλά επειδή ο Άλβες φέρεται να της ζήτησε επίμονα να τον ακολουθήσει τόσο στο ιδιωτικό δωμάτιο όσο και στο μπάνιο, αργότερα.

Οι εικόνες που καταγράφηκαν από τις δύο κάμερες μπορούν επίσης να αρνηθούν ότι ο Άλβες ήταν στο μπάνιο όταν το θύμα τον συναντά στο ιδιωτικό δωμάτιο, όπως αναφέρει το «El Periódico».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.