ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θρύλο οι Έλληνες! Θρήνο οι Ιταλοί!

Ντένις Ρόντμαν: Ταξιδεύει στη Μόσχα για την διαπραγμάτευση αποφυλάκισης της Μπρίτνεϊ Γκράινερ

«Ξέρω τον Πούτιν» λέει ο παλαίμαχος παίκτης του ΝΒΑ

Ντένις Ρόντμαν: Ταξιδεύει στη Μόσχα για την διαπραγμάτευση αποφυλάκισης της Μπρίτνεϊ Γκράινερ

Στη Ρωσία και συγκεκριμένα στη Μόσχα αναμένεται να μεταβεί αυτή την εβδομάδα ο θρύλος του ΝΒΑ και μέλος της δυναστείας των Σικάγο Μπουλς Ντένις Ρόντμαν, προκειμένου να βοηθήσει με την γνωριμία που έχει με τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλάντιμιρ Πούτιν στις διαπραγματεύσεις για την απελευθέρωση της παίκτριας του WNBA Μπρίτνεϊ Γκράινερ.

Αυτό αναφέρει το NBC News, με τον ίδιο τον Ντένις Ρόντμαν να λέει στο αμερικανικό ειδησεογραφικό δίκτυο: «Πήρα άδεια να πάω στη Ρωσία για να βοηθήσω αυτό το κορίτσι. Προσπαθώ να πάω αυτή την εβδομάδα»!

Ο Ντένις Ρόντμαν έχει γνωριστεί με τον Βλάντιμιρ Πούτιν, μάλιστα το 2014 τον είχε χαρακτηρίσει «cool τύπο», ενώ έχει προσπαθήσει να παίξει διαμεσολαβητικό ρόλο στο παρελθόν και με τον Κιμ Γιονγκ Ουν, έχοντας επισκεφτεί τη Βόρεια Κορέα.

«Ξέρω πολύ καλά τον Πούτιν», είπε ο Ρόντμαν για τη σχέση του με τον Ρώσο πρόεδρο, σύμφωνα με το NBC.

Η Μπρίτνεϊ Γκράινερ, πάρα πολύ δημοφιλής σε ΗΠΑ αλλά και Ρωσία, καταδικάστηκε σε εννέα χρόνια φυλάκιση αυτόν τον μήνα, καθώς κρίθηκε ένοχη για κατοχή και λαθρεμπόριο ελαίου κάνναβης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από τότε ΗΠΑ και Ρωσία έχουν μπει σε έναν κύκλο διαπραγματεύσεων, σύμφωνα με τον υπουργό Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν, για ανταλλαγή του κρατούμενου στις ΗΠΑ, Ρώσου εμπόρου όπλων Βίκτορ Μπουτ με την μπασκετμπολίστρια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.