ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Με καθυστέρηση 18 μηνών ο κυβερνήτης του Ντονέτσκ επιβάλλει κάποια στοιχειώδη μέτρα προστασίας του πληθυσμού από τους Ουκρανούς

Απαγορεύονται η κίνηση τη νύχτα, οι συγκεντρώσεις, οι διαδηλώσεις και άλλες μαζικές εκδηλώσεις

Με καθυστέρηση 18 μηνών ο κυβερνήτης του Ντονέτσκ επιβάλλει κάποια στοιχειώδη μέτρα προστασίας του πληθυσμού από τους Ουκρανούς

Σύμφωνα με ένα διάταγμα που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα, ο κυβερνήτης της ρωσικής δημοκρατίας του Ντονέτσκ, επέβαλε απαγόρευση της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια της νύχτας λαμβάνοντας έτσι (έστω και τώρα) ορισμένα απ΄οτα βασικά μέτρα ασφαλείας των κατοίκων.

Ο Ντένις Πουσίλιν απαγορεύει στους πολίτες να κυκλοφορούν στους δρόμους και όλους τους δημόσιους χώρους από τις 23.00 μέχρι τις 4.00 από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, αναφέρει αυτό το διάταγμα.

Απαγορεύονται επίσης οι συγκεντρώσεις, οι διαδηλώσεις και άλλες μαζικές εκδηλώσεις σε όλη την έκταση της ρωσικής δημοκρατίας του Ντονέτσκ, εκτός και αν έχει δοθεί άδεια από το Επιχειρησιακό Γενικό Επιτελείο Απάντησης στη Στρατιωτική Απειλή της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ.

Το διάταγμα υπογράφηκε από το Πουσίλιν στις 18 Σεπτεμβρίου και με αυτό εισάγεται επίσης «στρατιωτική λογοκρισία στις ταχυδρομικές επιστολές και στα μηνύματα που μεταδίδονται μέσω τηλεπικοινωνιακών συστημάτων καθώς επίσης και έλεγχος των τηλεφωνικών συνομιλιών».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στα άλλα μέτρα που προβλέπονται από το διάταγμα αυτό είναι η εγκατάσταση φυλακίων ελέγχου και ασφαλείας στα σύνορα με τις περιοχές του Λουχάνσκ και της Ζαπορίζια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.