ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

NYT: Η κυβέρνηση Μπάιντεν εγκρίνει την αποστολή πυραυλικά συστήματα πολλαπλής εκτόξευσης MLRS  στην Ουκρανία 

Το επόμενο πακέτο βοήθειας θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα

NYT: Η κυβέρνηση Μπάιντεν εγκρίνει την αποστολή πυραυλικά συστήματα πολλαπλής εκτόξευσης MLRS  στην Ουκρανία 

Η διοίκηση του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν αποφάσισε να στείλει πυραυλικά συστήματα πολλαπλής εκτόξευσης (MLRS).

στην Ουκρανία, πιθανώς, μιλάμε για εγκαταστάσεις M31 GMLRS (Guided Multiple Launch Rocket System), αναφερει New York Times.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το αμερικανικό MLRS θα συμπεριληφθεί στο επόμενο πακέτο στρατιωτικής βοήθειας προς την Ουκρανία, το οποίο θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα.

Το Πεντάγωνο δήλωσε την Παρασκευή ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν έχουν λάβει ακόμη τελική απόφαση για την προμήθεια MLRS στην Ουκρανία.

Η ρωσική πλευρά ελπίζει ότι «η κοινή λογική θα επικρατήσει» και οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα στείλουν πυραυλικά συστήματα στο Κίεβο. Αυτό δήλωσε την Παρασκευή ο Ρώσος πρεσβευτής στην Ουάσιγκτον, Ανατόλι Αντόνοφ.

«Τέτοιες πληροφορίες πρέπει να ελέγχονται προσεκτικά. 

Προς το παρόν, προχωράμε από τη δήλωση του εκπροσώπου του Πενταγώνου John Kirby ότι δεν έχει ληφθεί οριστική απόφαση για το θέμα αυτό. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ελπίζουμε ότι η κοινή λογική θα επικρατήσει και η Ουάσιγκτον δεν θα κάνει ένα τέτοιο προκλητικό βήμα», είπε ο Ρώσος διπλωμάτης, σύμφωνα με την υπηρεσία Τύπου της πρεσβείας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.