Δημοκρατία έχουμε, ότι θέλουμε λέμε, έτσι Αλέξη;

Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσίας επισκέφθηκε τις πρώτες γραμμές στο Ποκρόφσκ

Δείτε βίντεο

Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσίας επισκέφθηκε τις πρώτες γραμμές στο Ποκρόφσκ

Ο Στρατηγός Βαλέρι Γκερασίμοφ, Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσίας, επισκέφθηκε τις πρώτες γραμμές στην κατεύθυνση Ποκρόφσκ.

Έφτασε εκεί με ελικόπτερο.

Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας  και πρώτος αναπληρωτής υπουργός Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, έλεγξε την πρόοδο των στρατιωτικών επιχειρήσεων που εκτελούνται από τους σχηματισμούς των συνδυασμένων όπλων της Ομάδας Tsentr και τους πεζοναύτες που επιχειρούν στην κατεύθυνση Krasnoarmeysk.

Κατά τη διάρκεια της επιθεώρησης στα σημεία διοίκησης του σχηματισμού συνδυασμένων όπλων, των μηχανοκίνητων σχηματισμών τυφεκιοφόρων και των σχηματισμών πεζοναυτών, ο Στρατηγός έλαβε αναφορές από τον διοικητή της ομάδας Tsentr, τους διοικητές των σχηματισμών και άλλους αξιωματικούς σχετικά με την πρόοδο των εργασιών στην περιοχή ευθύνης.

Στο τέλος της επιθεώρησης, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου συνόψισε τα ενδιάμεσα αποτελέσματα με τη διοίκηση της Ομάδας Δυνάμεων Tsentr, σημειώνοντας την πρόοδο που σημειώθηκε στην απελευθέρωση της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ και έθεσε καθήκοντα για περαιτέρω ενέργειες.

Τα παραπάνω ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.