ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ο διευθυντής της αμερικανικής CIA ζήτησε από τον Ι.Καλίν να αναλάβει ρόλο μεσολαβητή στη Μ.Ανατολή

Τι άλλο συζήτησαν οι δύο άνδρες

Ο διευθυντής της αμερικανικής CIA ζήτησε από τον Ι.Καλίν να αναλάβει ρόλο μεσολαβητή στη Μ.Ανατολή

Να αναλάβει ρόλο μεσολαβητή λόγω των καλών σχέσεων με το Ιράν και τη Χαμάς ζήτησε από τον επικεφαλής του Εθνικού Οργανισμού Πληροφοριών (MİT), Ιμπραχίμ Καλίν, ο διευθυντής της αμερικανικής CIA Γουίλιαμ Μπερνς, αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν επίσης για την κατάπαυση του πυρός στη Γάζα. Η εξέλιξη αυτή αποκτά ιδιαίτερη σημασία δεδομένου ότι δεν είναι ξεκάθαρο αν η Τουρκία άφησε τις ΗΠΑ να κάνουν χρήση του εναέριου χώρου της για να απαντήσουν στην ιρανική επίθεση.

Σε μία άλλη εξέλιξη ο υπουργός Εξωτερικών Χακάν Φιντάν είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον υπουργό Εξωτερικών του Ιράν Χοσείν Αμίρ Αμπντολαχιάν.

Ο Χοσείν Αμίρ Αμπντολαχιάν δήλωσε ότι η επιχείρηση αντιποίνων κατά του Ισραήλ έχει λήξει και ότι το Ιράν δεν θα εξαπολύσει νέα επιχείρηση εάν δεν δεχθεί επίθεση. Ωστόσο ξεκαθάρισε ότι αν το Ιράν δεχθεί νέα επίθεση, θα απαντήσει πιο έντονα αυτή τη φορά.

Ακόμη ο Φιντάν Φιντάν συζήτησε τηλεφωνικά τις εξελίξεις στην περιοχή με τον Βρετανό υπουργό Εξωτερικών Ντέιβιντ Κάμερον.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και οι δύο υπουργοί τόνισαν την ανάγκη να αποφευχθεί περαιτέρω κλιμάκωση στην περιοχή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.