
Ο ISIS φαίνεται να αναγεννάται μετά την επικράτηση των ισλαμιστών στην Συρία και την άνοδό τους στην εξουσία, σύμφωνα με τον ιρανικό στρατό, ο οποίος επίσης αναφέρει πως ετοιμάζονται επιθέσεις σε Μοσούλη και Τικρίτ.
Ειδικότερα, ο ιρανικός στρατός ανακοίνωσε ότι το ISIS είναι ξανά ενεργό στο Ιράκ.
Iranian military says ISIS may be active again in Iraq:
According to them, about 11,000 newly recruited fighters could be used for a new offensive, with attacks on Mosul and Tikrit expected in the coming months pic.twitter.com/8hhj4eu73G
— Sprinter Observer (@SprinterObserve) July 5, 2025
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, περίπου 11.000 νεοσύλλεκτοι μαχητές του ISIS «θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για μια νέα επίθεση».
Επιθέσεις αναμένονται σε Μουσούλη και Τικρίτ μέσα στους επόμενους μήνες.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.