ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στο μπάσκετ πάμε καλά...

Ο ισραηλινός στρατός κατεδάφισε πιτσαρία Παλαιστίνιου που είχε βάλει σε διαφημιστικό τη φωτογραφία ομήρου στη Γάζα

Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης της πιτσαρίας

Ο ισραηλινός στρατός κατεδάφισε πιτσαρία Παλαιστίνιου που είχε βάλει σε διαφημιστικό τη φωτογραφία ομήρου στη Γάζα

Πιτσαρία στη Δυτική Όχθη κατεδάφισε ο ισραηλινός στρατός, καθώς ο ιδιοκτήτης ανέβασε διαφημιστικό στα social media χρησιμοποιώντας τη φωτογραφία ηλικιωμένης από το Ισραήλ, την οποία την έχουν απαγάγει οι τρομοκράτες της Χαμάς και από την κρατούν όμηρο στη Γάζα.

Σύμφωνα με την ισραηλινή δημόσια ραδιοτηλεόραση η συγκεκριμένη πιτσαρία στη βόρεια πλευρά της Δυτικής Όχθης και σύμφωνα με πληροφορίες μόλις η κατεδάφιση ξεκίνησε τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Μόλις έγινε γνωστό το διαφημιστικό που έκανε ιδιοκτήτης της επιχείρησης, τότε ο διοικητής της Κεντρικής Περιοχής (του ισραηλινού στρατού, Γιεχούντα Φουξ), διέταξε το άμεσο κλείσιμο της πιτσαρίας στη Χουβάρα». Στη συνέχεια ο ιδιοκτήτης της πιτσαρίας συνελήφθη.

Το βίντεο με την κατεδάφιση της πιτσαρίας

Στο διαδίκτυο κυκλοφορεί από νωρίς το πρωί βίντεο με τη επιχείρηση κατεδάφισης της πιτσαρίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται πως τρομοκράτες της Χαμάς εισέβαλαν το περασμένο Σάββατο στο Ισραήλ, δολοφόνησαν, βασάνισαν, βίασαν και κακοποίησαν αμάχους και στρατιώτες, ενώ απήγαγαν Ισραηλινούς, μεταφέροντάς τον στη Γαζά ως ομήρους. Ανάμεσα σε αυτούς τους ομήρους είναι και η ηλικιωμένη, φωτογραφία της οποίας χρησιμοποίησε ο ιδιοκτήτης της πιτσαρίας για το διαφημιστικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.