ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

O Iταλός ΥΠΕΞ κατέγραψε τη «στενή επαφή» που είχε στον αέρα με μαχητικό αεροσκάφος

Η «στενή επαφή» έγινε, σύμφωνα με τον Αντόνιο Ταγιάνι, πάνω από τον ουρανό της Ελβετίας

O Iταλός ΥΠΕΞ κατέγραψε τη «στενή επαφή» που είχε στον αέρα με μαχητικό αεροσκάφος

Σπάνιες εικόνες κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο ο υπουργός Εξωτερικών της Ιταλίας, Αντόνιο Ταγιάνι κατά τη διάρκεια πτήσης του από τις Βρυξέλλες προς τη Ρώμη.

«Στενές επαφές στον ουρανό πάνω από την Ελβετία» έγραψε στη λεζάντα του βίντεο ο Ιταλός υπουργός Εξωτερικών.

Στο βίντεο φαίνεται ένα μαχητικό αεροσκάφος να πετάει σε πολύ μικρή απόσταση δίπλα από το αεροσκάφος που μετέφερε τον υπουργό Εξωτερικών της Ιταλίας το μεσημέρι της Δευτέρας (20/2).

Σύμφωνα με τον λογαριασμό Itamilradar στο Twitter o Αντόνιο Ταγιάνι επέβαινε σε ένα Falcon 900 (MM62210) ενώ το μαχητικό αεροσκάφος που βρέθηκε δίπλα του ήταν ένα F/A-18C της πολεμικής αεροπορίας της Ελβετίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.