ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ο Ρ.Καντίροφ ανακοίνωσε την πλήρη κατάληψη του Σεβεροντόνετσκ 

Ο επικεφαλής της Τσετσενίας: «Έχουν μείνει λίγοι «διάβολοι» στη βιομηχανική ζώνη»

Ο Ρ.Καντίροφ ανακοίνωσε την πλήρη κατάληψη του Σεβεροντόνετσκ 

Οι μαχητές των τσετσενικών μονάδων και της Λαϊκής Πολιτοφυλακής της Λαϊκής Δημοκρατίας του Λουγκάνσκ ολοκλήρωσαν πλήρως την εκκαθάριση της πόλης Σεβεροντόνετσκ από τους Ουκρανούς εθνικιστές, δήλωσε την Τρίτη ο επικεφαλής της Τσετσενίας Ραμζάν Καντίροφ στο κανάλι του στο Telegram. 

«Πολεμιστές από τη Δημοκρατία της Τσετσενίας, μαζί με τη Λαϊκή Πολιτοφυλακή του LPR και άλλες ρωσικές δυνάμεις ασφαλείας, ολοκλήρωσαν την πλήρη εκκαθάριση του Σεβεροντόνετσκ. 

Οι στρατιώτες προχώρησαν στο επόμενο στάδιο – έναν βαθύτερο έλεγχο των μεμονωμένων εγκαταστάσεων της πόλης», έγραψε ο Καντίροφ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον ίδιο, το κτίριο της Κεντρικής Διεύθυνσης της Υπηρεσίας Ασφαλείας της Ουκρανίας και η παρακείμενη περιοχή έχουν εκκαθαριστεί πλήρως και προς το παρόν.

Σε ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμά του στο κανάλι του στο Telegram, ο Καντίροφ διέψευσε επίσης ορισμένα δημοσιεύματα μέσων ενημέρωσης ότι το 20-30% της επικράτειας του Σεβεροντόνετσκ έχει απελευθερωθεί μέχρι στιγμής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο οικιστικός τομέας είναι πλήρως υπό τον έλεγχο των μαχητών μας… Έχουν μείνει λίγοι «διάβολοι» στη βιομηχανική ζώνη, έγινε μια μεγάλη έκρηξη και ελέγχουμε τι θα ακολουθήσει», πρόσθεσε ο επικεφαλής της Τσετσενίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.