ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι επέλεξε νέο αρχηγό της Κρατικής Ασφάλειας

Ο Βασίλι Βασίλιεβιτς Μαλιούκ θα αναλάβει προσωρινά την ηγεσία της ουκρανικής Κρατικής Ασφάλειας

Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι επέλεξε νέο αρχηγό της Κρατικής Ασφάλειας

Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι επέλεξε τον αναπληρωτή αρχηγό της Κρατικής Ασφάλειας της Ουκρανίας, μετά την χθεσινή καρατόμηση του Ιβάν Μπακάνοφ, ο οποίος μάλιστα είναι και παιδικός φίλος του Ουκρανού προέδρου.

Ο Βασίλι Βασίλιεβιτς Μαλιούκ θα αναλάβει προσωρινά την ηγεσία της ουκρανικής Κρατικής Ασφάλειας όπως αναφέρεται σε προεδρικό διάταγμα που υπογράφηκε σήμερα το πρωί.

Υπενθυμίζεται πως ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι απέλυσε και την  Γενική Εισαγγελέα της Ουκρανίας, Ιρίνα Βενεντίκτοβα, η οποία είχε αναλάβει την προσπάθεια δίωξης των ρωσικών εγκλημάτων πολέμου στην Ουκρανία.

Σύμφωνα με τον Ουκρανό πρόεδρο, έχουν ξεκινήσει 651 ποινικές έρευνες για την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας και της συνεργασίας σε βάρος εργαζομένων σε εισαγγελικά γραφεία, υπηρεσίες προδικαστικών ερευνών και άλλες υπηρεσίες επιβολής του νόμου.

Μεταξύ άλλων, «περισσότεροι από 60 εργαζόμενοι στο γραφείο της εισαγγελέως και στην Υπηρεσία Ασφαλείας της Ουκρανίας παρέμειναν στα κατεχόμενα εδάφη και εργάζονται εναντίον του κράτους μας», πρόσθεσε.

Ο Ζελένσκι είπε ότι τα αδικήματα αυτά «εγείρουν πολύ σοβαρά ερωτήματα» για τους επικεφαλής των υπηρεσιών και πρόσθεσε: «Το καθένα από αυτά τα ερωτήματα θα λάβει την κατάλληλη απάντηση».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.