ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

O Yeong-su: Παραπέμπεται σε δίκη ο ηθοποιός του «Squid Game» μετά από καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση

Κρίθηκε ένοχος από τις κατηγορίες της εισαγγελίας

O Yeong-su: Παραπέμπεται σε δίκη ο ηθοποιός του «Squid Game» μετά από καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση

Ένοχος με την κατηγορία της σεξουαλικής παρενόχλησης, κρίθηκε ο βραβευμένος ηθοποιός του «Squid Game» O Yeong-su, μετά την καταγγελία γυναίκας ότι την άγγιξε ανάρμοστα το 2017.

Το περιφερειακό δικαστήριο στην πόλη Seongnam της Νότιας Κορέας, δήλωσε σήμερα ότι οι εισαγγελείς απήγγειλαν κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση στον 78χρονο υποψήφιο για Emmy την περασμένη εβδομάδα και ότι η δίκη του θα ξεκινήσει τον Φεβρουάριο.

Ο Kim Myeong-un, αξιωματούχος της εισαγγελίας της περιοχής Seongnam, είπε ότι δεν μπορούσε να επιβεβαιώσει συγκεκριμένες λεπτομέρειες για την υπόθεση του O Yeong-su, η οποία δημοσιοποιήθηκε για πρώτη φορά από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης την περασμένη εβδομάδα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η άγνωστη γυναίκα υπέβαλε αρχικά καταγγελία εναντίον του τον Δεκέμβριο του 2021, κατηγορώντας τον για σεξουαλική παρενόχληση κατά τη διάρκεια μιας συνάντησής τους το 2017.

Το νοτιοκορεατικό καλωδιακό κανάλι JTBC είπε ότι ο O Yeong-su αρνήθηκε τις κατηγορίες και υποστήριξε ότι απλά της κράτησε τα χέρια για να «της δείξει το δρόμο» καθώς περπατούσαν γύρω από μια λίμνη.

Σύμφωνα με το JTBC, ο O Yeong-su είπε ότι είχε ζητήσει συγγνώμη, όχι επειδή αναγνώρισε τις κατηγορίες εναντίον του, αλλά επειδή η γυναίκα φέρεται να του είπε ότι «δεν θα το έκανε θέμα» εάν της ζητούσε συγγνώμη.

Ο O Yeong-su έγινε ο πρώτος Νοτιοκορεάτης ηθοποιός που κέρδισε Χρυσή Σφαίρα τον Ιανουάριο για τον ρόλο του στο «Squid Game» του Netflix.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ήταν επίσης υποψήφιος για Emmy για την ερμηνεία του ως Oh Il-nam στην ίδια σειρά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.