Δημοκρατία έχουμε, ότι θέλουμε λέμε, έτσι Αλέξη;

O Ζελένσκι προσκάλεσε τον Πούτιν στο Κίεβο για συνομιλίες και μετά τον αποκάλεσε… τρομοκράτη (βίντεο)

Έκδηλη η απουσία μαθημάτων στοιχειώδους διπλωματίας του Ουκρανού προέδρου

O Ζελένσκι προσκάλεσε τον Πούτιν στο Κίεβο για συνομιλίες και μετά τον αποκάλεσε… τρομοκράτη (βίντεο)

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι, παραχώρησε συνέντευξη στο ABC News, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι δεν διαθέτει ισχυρά διπλωματικά «αντανακλαστικά», χαρακτηρίζοντας τον Ρώσο ομόλογό του, Βλαντίμιρ Πούτιν ως τρομοκράτη.

«Μπορεί να έρθει στο Κίεβο. Δεν μπορώ να πάω στη Μόσχα όταν η χώρα μου δέχεται πυρά ρουκετών κάθε μέρα.

Δεν μπορώ να πάω στην πρωτεύουσα αυτού του τρομοκράτη», δήλωσε ο Ζελένσκι σε ερώτηση της δημοσιογράφου του αμερικανικού μέσου.

Δείτε το απόσπασμα των δηλώσεών του:

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, ένα άτομο που δεν θέλει να συναντηθεί σε συνθήκες πολέμου μπορεί να υποβάλει μη ρεαλιστικές και απαράδεκτες προτάσεις.

«Είναι το ίδιο σαν να απαιτούσα να έρθει στο Κίεβο», είπε ο Ζελένσκι, ενώ ισχυρίστηκε ότι με αυτήν την πρόταση (δηλαδή να συναντηθούν στη Μόσχα) ο Βλαντίμιρ Πούτιν προσπαθεί να καθυστερήσει τη συνάντηση.

Από τα παραπάνω εύκολα κατανοεί κανείς ότι ο χαρακτηρισμός του αντιπάλου ως τρομοκράτη, δείχνει απουσία ψυχραιμίας, η οποία σε καμία περίπτωση δεν θα ληφθεί σοβαρά για τις οποιεσδήποτε ειρηνευτικές συνομιλίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.