ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Οι ΗΠΑ και η Βρετανία ετοιμάζονται να κτυπήσουν στόχους των Χούθι στην Υεμένη

Έκτακτο υπουργικό συμβούλιο συγκάλεσε ο Ρ.Σούνακ

Οι ΗΠΑ και η Βρετανία ετοιμάζονται να κτυπήσουν στόχους των Χούθι στην Υεμένη

Οι ΗΠΑ και η Βρετανία ετοιμάζουν «καίριο χτύπημα» κατά των ανταρτών Χούθι της Υεμένης, «σε μια προσπάθεια να διασφαλιστεί η ναυτιλία στην Ερυθρά Θάλασσα» αναφέρουν στρατιωτικές πηγές του Λονδίνου.

Μάλιστα, ο Βρετανός πρωθυπουργός Ρίσι Σούνακ, συγκάλεσε νωρίτερα ένα έκτακτο υπουργικό συμβούλιο.

Σκοπός είναι μελετηθούν διεξοδικά οι επόμενες κινήσεις όσον αφορά τα στρατιωτικά πλήγματα κατά των ανταρτών.

Θα πηγαίνατε και θα αφήνατε το ανήλικο παιδί σας στο σπίτι ενός ΛΟΑΤΚΙ ζευγαριού για να παίξει με το υιοθετημένο παιδί τους;

  • Ναι (9%, 1.842 Votes)
  • Όχι (83%, 16.042 Votes)
  • Ίσως ναι (3%, 633 Votes)
  • Ίσως όχι (3%, 541 Votes)
  • Δεν ξέρω/Δεν απαντώ (2%, 374 Votes)

Σύνολο ψήφων: 19.432

Loading ... Loading ...

Πολεμικά πλοία του Βασιλικού Ναυτικού στην Ερυθρά Θάλασσα είναι έτοιμα να συμμετάσχουν στη δράση εναντίον των ανταρτών που υποστηρίζονται από το Ιράν,

Παράλληλα όπως μεταδίδουν οι Times, έκτακτη συνεδρίαση της ειδικής επιτροπής Cobra πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης, ακολουθούμενη από συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας για να εγκριθεί η στρατιωτική επιχείρηση η οποία θα διεξαχθεί σε συνεργασία με τις ΗΠΑ από αέρος και θαλάσσης με πλήγματα κατά «στρατηγικών στόχων» της Υεμένης.

Ο αμερικανικός Στρατός, ανακοίνωσε πως οι Χούθι της Υεμένης εκτόξευσαν σήμερα αντιπλοϊκό πύραυλο στις διεθνείς ναυτιλιακές λωρίδες στον Κόλπο του Άντεν, αλλά η επίθεση αυτή δεν προκάλεσε τραυματισμούς ή ζημιές.

Ο πύραυλος εθεάθη από εμπορικό πλοίο να πέφτει στη θάλασσα, ανακοίνωσε η Κεντρική Διοίκηση των ΗΠΑ.

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι αυτή ήταν η 27η επίθεση κατά της διεθνούς ναυσιπλοΐας που πραγματοποιούν οι υποστηριζόμενοι από το Ιράν Χούθι από την 19η Νοεμβρίου.

Στην παρούσα φάση, Σαουδική Αραβία και ΗΑΕ δεν θα συμμετάσχουν στην επιχείρηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.