ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Οι ΗΠΑ στέλνουν 32 τεθωρακισμένα οχήματα Stryker στην Ουκρανία

Νέο πακέτο στρατιωτικής βοήθειας

Οι ΗΠΑ στέλνουν 32 τεθωρακισμένα οχήματα Stryker στην Ουκρανία

Ένα νέο πακέτο στρατιωτικής βοήθειας των ΗΠΑ προς την Ουκρανία ύψους 400 εκατ. δολαρίων, το οποίο περιλαμβάνει 32 τεθωρακισμένα οχήματα μάχης Stryker, ανέφερε το Associated Press επικαλούμενο πηγές του.

Σύμφωνα με το πρακτορείο, η Ουάσινγκτον θα στείλει επίσης στο Κιέβο βλήματα πυροβολικού οβιδοβόλου, πυραύλους Hydra-70, μη επανδρωμένα αεροσκάφη επιτήρησης Hornet, πυραύλους HIMARS και NASAMS καθώς και Stingers και Javelins. Επιπλέον, οι ΗΠΑ θα παράσχουν περίπου 28 εκατομμύρια φυσίγγια πυρομαχικών για φορητά όπλα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Νωρίτερα, το Reuters ανέφερε ότι οι ΗΠΑ ενδέχεται να ανακοινώσουν ένα νέο πακέτο στρατιωτικής βοήθειας ύψους 400 εκατ. δολαρίων στις 25 Ιουλίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.