Προλαβαίνουμε να βγάλουμε πετρέλαιο;

Οι Ισραηλινοί λένε ότι σκότωσαν έναν από τους διοικητές εσωτερικής ασφάλειας του Ιράν

Ο Asadollah Badfar, διοικητής του Basij είναι νεκρός

Οι Ισραηλινοί λένε ότι σκότωσαν έναν από τους διοικητές εσωτερικής ασφάλειας του Ιράν

Νεκρός είναι ο διοικητής των δυνάμεων εσωτερικής ασφάλειας του ιρανικού καθεστώτος των διαβόητων Basijs, Asadollah Badfar, όπως ανακοινώθηκε πριν λίγη ώρα.

Ο Badfar, είναι υπεύθυνος για την αιματηρή καταστολή της λαϊκής εξέγερσης στο Ιράν όπου σκοτώθηκαν από τις δυνάμεις ασφαλείας τουλάχιστον 10.000 διαδηλωτές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.