ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Οι Ρώσοι έδωσαν στη δημοσιότητα την λίστα των επιβαινόντων του αεροσκάφους που συνετρίβη στην Αγία Πετρούπολη

Ανάμεσα τους και ο Γεβγκένι Πριγκόζιν

Οι Ρώσοι έδωσαν στη δημοσιότητα την λίστα των επιβαινόντων του αεροσκάφους που συνετρίβη στην Αγία Πετρούπολη

Οι Ρώσοι έδωσαν στη δημοσιότητα τα ονόματα των επιβαινόντων του αεροπλάνου που συνετρίβη χθες στην Αγία Πετρούπολη όπου ανάμεσα τους ήταν και ο Γιεβγκένι Πριγκόζιν.

Τα συντρίμμια του αεροσκάφους του Πριγκόζιν που έπεσε στην επαρχία Τβερ, στα βορειοδυτικά της Μόσχας είναι διασκορπισμένα σε ένα πεδίο μήκους 2 χιλιομέτρων, μετέδωσαν την Πέμπτη τα ρωσικά κρατικά μέσα ενημέρωσης.

«Μετά την ελεύθερη πτώση του, τα συντρίμμια του αεροσκάφους Embraer διασκορπίστηκαν σε ακτίνα 2 χιλιομέτρων μακριά από το χωριό Κουζένκινο, όπου βρέθηκαν τα περισσότερα συντρίμμια της ατράκτου», ανέφερε το κρατικό πρακτορείο Russia-24. «Η πλειονότητα των συντριμμιών έπεσε κοντά σε γεωργικές επιχειρήσεις».

Το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti μετέδωσε επίσης ότι ένα από τα θραύσματα του αεροπλάνου βρίσκεται στον δρόμο εισόδου στο χωριό Κουζένκινο, το οποίο απέχει περίπου 2 χιλιόμετρα από το σημείο της συντριβής.

Σύμφωνα με το RIA, αστυνομικοί απέκλεισαν τον χώρο που βρίσκεται το θραύσμα και πολλά αυτοκίνητα των ειδικών υπηρεσιών είναι σταθμευμένα σε κοντινή απόσταση.

Παράλληλα, οι ρωσικές αρχές επιβεβαίωσαν πως συνέλεξαν 8 σορούς και τις μετέφεραν στο νεκροτομείο για εξέταση.

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αεροπορικών Μεταφορών της Ρωσίας έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα των δύο πιλότων και μιας αεροσυνοδού που επέβαιναν στο ιδιωτικό αεροσκάφος του αρχηγού της Wagner, Γεβγκένι Πριγκόζιν, όταν αυτό συνετρίβη, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν όλοι οι επιβαίνοντες.

Το πλήρωμα αποτελούσαν οι:

Αλεξέι Λεβσίν – Κυβερνήτης
Ρούσταμ Καρίμοβ – Συγκυβερνήτης
Κριστίνα Ρασπόποβα – Αεροσυνοδός

Οι επιβάτες:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Γεβγκένι Πριγκόζιν
Ντμίτρι Ούτκιν
Βαλερί Τσεκάλοβ – Ανώτερος σύμβουλος του Πριγκόζιν που χαρακτηρίστηκε από το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών πως δρούσε «για ή εκ μέρους του Πριγκόζιν και διευκόλυνε αποστολές πυρομαχικών προς τη Ρωσική Ομοσπονδία».
Σεργκέι Προπούστιν
Εβγκένι Μακαριάν
Αλεξάντρ Τοτμίν
Νικολάι Ματούσεβ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.