ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Οκλαχόμα: 42χρονος σκότωσε την γυναίκα και τα τρία του παιδιά και στη συνέχεια αυτοκτόνησε (βίντεο)

Ο μόνος επιζών είναι ο 10χρονος γιος που κοιμόταν

Οκλαχόμα: 42χρονος σκότωσε την γυναίκα και τα τρία του παιδιά και στη συνέχεια αυτοκτόνησε (βίντεο)

Ένας άνδρας στην Οκλαχόμα σκότωσε τη σύζυγό του και τα τρία από τα παιδιά τους μέσα στο σπίτι τους και έπειτα έβαλε τέλος στη ζωή του, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Ο μόνος επιζών είναι ο 10χρονος γιος που κοιμόταν κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών, όπως ανακοίνωσαν οι Αρχές της Οκλαχόμα Σίτι.

Ο 10χρονος κάλεσε στο τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης τη Δευτέρα το πρωί και είπε ότι «όλοι μέσα στο σπίτι φαίνονται νεκροί», όπως αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου από την Αστυνομία την Τρίτη (23/04).

Σύμφωνα με το abc NEWS ο 42χρονος, Jonathon Candy, «ενεπλάκη σε καβγά» με την 39χρονη σύζυγό του, Lindsay Candy, και στη συνέχεια την πυροβόλησε πολλές φορές.

Ακολούθως, ο Jonathon Candy πυροβόλησε και σκότωσε τρία από τα παιδιά τους: τον 18χρονο Dylan, τον 14χρονο Ethan και τον 12χρονο Lucas. «Τα παιδιά κυνηγήθηκαν», είπαν οι αστυνομικοί στη συνέντευξη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι Αρχές τόνισαν ότι δεν γνωρίζουν γιατί ο 10χρονος δεν χτυπήθηκε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.