ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ολλανδία: Σοβαρά επεισόδια την παραμονή της Πρωτοχρονιάς – Πάνω από 200 συλλήψεις

Στην πόλη Χάαρλεμ, ένας 19χρονος πέθανε από τραύματα που υπέστη σε επεισόδιο με πυροτεχνήματα

Ολλανδία: Σοβαρά επεισόδια την παραμονή της Πρωτοχρονιάς – Πάνω από 200 συλλήψεις

Η αλλαγή του χρόνου στην Ολλανδία σημαδεύτηκε από δεκάδες επιθέσεις κυρίως κατά αστυνομικών. Όπως αναφέρουν οι Αρχές της χώρας, αστυνομικοί ήρθαν αντιμέτωποι με επεισόδια καθώς δέχθηκαν επιθέσεις, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δεκάδες άνθρωποι.

Η αστυνομία στο Ρότερνταμ δήλωσε ότι περισσότερα από 100 αυτοκίνητα και άλλα οχήματα είχαν πυρποληθεί, ενώ στο Αμστερνταμ, τη Χάγη και άλλες πόλεις χρειάστηκε η επέμβαση μονάδων αποκατάστασης της τάξης για να διαλυθούν τα πλήθη των βίαιων διαδηλωτών.

Ομάδες αντιμετώπισης ταραχών κινητοποιήθηκαν επίσης σε όλη τη χώρα για να συνδράμουν τις πυροσβεστικές δυνάμεις που δέχθηκαν επίθεση με πυροτεχνήματα, ενώ προσπαθούσαν να σβήσουν πολυάριθμες πυρκαγιές.

Στην πόλη Χάαρλεμ, ένας 19χρονος πέθανε από τραύματα που υπέστη σε επεισόδιο με πυροτεχνήματα, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Κυριακής, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ένα αυτοκίνητο της αστυνομίας υπέστη σοβαρές ζημιές από πυρκαγιά κατά την περίοδο της Πρωτοχρονιάς. Εκπρόσωπος της αστυνομίας επιβεβαίωσε ότι συνέβη στην οδό Dr. H.E. van Geldererf στην περιοχή Loosduinen της Χάγης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το αυτοκίνητο μπορεί να πήρε φωτιά λόγω πυροτεχνημάτων, αλλά αυτό ήταν ακόμη υπό διερεύνηση το πρωί της Δευτέρας. Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 12:55. Οι ίδιοι οι αστυνομικοί δεν βρίσκονταν μέσα στο όχημα όταν ξέσπασε η φωτιά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.