Αν η κυβέρνηση δεν υποχωρήσει, θα πεινάσει και η άλλη μισή Ελλάδα από τις ακυρώσεις στα χειμερινά θέρετρα...

Οργή στο Ιράν μετά την δολοφονία από τις δυνάμεις ασφαλείας του 25χρονου Ομίντ Σαρλάκ

Καλούν σε γενική εξέγερση κατά του καθεστώτος

Οργή στο Ιράν μετά  την δολοφονία από τις δυνάμεις ασφαλείας  του 25χρονου   Ομίντ Σαρλάκ

Οργή στο Ιράν μετά την απαγωγή και τη δολοφονία του 25χρονου υποστηρικτή της μοναρχίας, Ομίντ Σαρλάκ, από τις δυνάμεις ασφαλείας.

Νεαροί Ιρανοί ακολουθούν το παράδειγμά του, δημοσιεύοντας βίντεο στο διαδίκτυο όπου καίνε πορτρέτα και πανό του Αγιατολάχ Χαμενεΐ.

Γράφουν στο διαδίκτυο ότι ο θάνατός του δεν ήταν ατύχημα. Υποστηρίζουν ότι όσο υπάρχει το ισλαμιστικό καθεστώς, θα συνεχίζει να δολοφονεί την καλύτερη και λαμπρότερη νεολαία του Ιράν. Πολλοί από αυτούς γράφουν ότι ήρθε η ώρα ο λαός να ενωθεί και να ανατρέψει το καθεστώς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.