ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ότι μπορεί κάνει: Ο Β.Ζελένσκι συγκάλεσε έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας και Άμυνας

Ο Σέρχι Νικιφόροφ ανακοίνωσε την έκτακτη συνεδρίαση στο Facebook

Ότι μπορεί κάνει: Ο Β.Ζελένσκι συγκάλεσε έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας και Άμυνας

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι συγκάλεσε έκτακτη συνεδρίαση ανώτατων αξιωματούχων ασφαλείας και άμυνας για αύριο Παρασκευή, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπός του.

Ο Σέρχι Νικιφόροφ ανακοίνωσε την έκτακτη συνεδρίαση στο Facebook αφού το Κρεμλίνο ανακοίνωσε ότι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν θα υπογράψει αύριο Παρασκευή επίσημες συμφωνίες που θα κηρύσσουν την προσάρτηση τεσσάρων ουκρανικών περιοχών από τη Μόσχα μετά τα ψευδοδημοψηφίσματα που οργάνωσε, όπως τα χαρακτηρίζουν το Κίεβο και η Δύση.

«Ο πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι συγκάλεσε επείγουσα συνεδρίαση του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας και Άμυνας της Ουκρανίας για αύριο. Η ατζέντα και άλλες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν αργότερα», δήλωσε ο Νικιφόροφ.

Νωρίτερα: ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι προειδοποίησε τη Μόσχα για μια «πολύ σκληρή» απάντηση από την Ουκρανία αν η Μόσχα προσαρτήσει τέσσερις ουκρανικές περιοχές μετά τα ψευδοδημοψηφίσματα όπως τα χαρακτηρίζουν το Κίεβο και η Δύση.

Η δήλωση που δόθηκε στη δημοσιότητα από το γραφείο του Ζελένσκι δεν αναφέρεται σε μια τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο, Παρασκευή στο Κρεμλίνο, κατά την οποία ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν θα υπογράψει συμφωνίες για την ένταξη των κατεχόμενων περιοχών της Ουκρανίας στη Ρωσία.

Οι αρχές στις περιοχές της Ουκρανίας Ντονέτσκ, Λουχάνσκ, Ζαπορίζια και Χερσώνα διεξήγαγαν δημοψηφίσματα για την ένταξή τους στη Ρωσία και ισχυρίστηκαν ότι η πλειοψηφία των κατοίκων τάχθηκε υπέρ της κίνησης αυτής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Δύση και το Κίεβο έχουν απορρίψει τα δημοψηφίσματα και έχουν προειδοποιήσει ότι δεν πρόκειται να αναγνωρίσουν την προσάρτηση των εδαφών αυτών στη Ρωσία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.