ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ουαλία: Σωφρονιστική υπάλληλος έκανε… τηλεφωνικό σεξ με κρατούμενο (φώτο)

Η «σχέση» τους που κράτησε πέντε μήνες, αποκαλύφθηκε μετά τη μετακίνηση του κρατουμένου σε άλλη φυλακή

Ουαλία: Σωφρονιστική υπάλληλος έκανε… τηλεφωνικό σεξ με κρατούμενο (φώτο)

Μια 26χρονη σωφρονιστική υπάλληλος, παραδέχτηκε πως έκανε… τηλεφωνικό σεξ με έναν κρατούμενο με τον οποίο μάλιστα ανέπτυξε μια είδους σχέση εξ αποστάσεως.

Η Ruth Shmylo, κατηγορείται ότι ξεκίνησε τη σχέση με τον κρατούμενο ενώ εργαζόταν ως υπάλληλος στη φυλακή Parc στο Bridgend της Ουαλίας, μεταξύ Αυγούστου 2020 και Απριλίου 2021.

Η «σχέση» τους που κράτησε πέντε μήνες, αποκαλύφθηκε μετά τη μετακίνηση του κρατουμένου σε άλλη φυλακή. Ο κρατούμενος, ο οποίος δεν κατονομάστηκε, είχε δώσει έναν αριθμό κινητού στη Shmylo σε ένα χαρτί και εκείνη του τηλεφώνησε.

Ο εισαγγελέας είπε ότι εξαρχής δεν θα έπρεπε να του τηλεφωνήσει.

Ο κρατούμενος και η σωφρονιστική υπάλληλος σύμφωνα με το δικαστήριο επικοινωνούσαν «καθημερινά», έκαναν τηλεφωνικό σεξ και εκείνος την αποκαλούσε «κυρία μου».

Ο κρατούμενος επικοινώνησε με την πρώην σωφρονιστικό υπάλληλο στα γενέθλιά της ευχόμενος της «χρόνια πολλά πριγκίπισσα» και κανόνισε να συναντηθεί μαζί της η μητέρα του.

Η ανάρμοστη σχέση αποδεικνύεται από τις καταγραφές των κλήσεων του κρατουμένου προς τη δεσποινίδα Shmylo μετά τη μετακίνησή του σε άλλη φυλακή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Shmylo απολύθηκε από τη φυλακή όπου εργαζόταν και αρνείται την παράβαση καθήκοντος. Η δίκη συνεχίζεται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.