Ουαλία: Συναγερμός στο Κάρντιφ λόγω πιθανής διαρροής αερίου

Οδηγία στους πολίτες να μείνουν σπίτι με κλειστά παράθυρα

Ουαλία: Συναγερμός στο Κάρντιφ λόγω πιθανής διαρροής αερίου

Οι υπηρεσίες αντιμετώπισης περιστατικών έκτακτης ανάγκης στην περιοχή Κάρντιφ Μπέι της πρωτεύουσας της Ουαλίας ζήτησαν από τους πολίτες να μείνουν σπίτι τους και να κρατήσουν κλειστά τα παράθυρά τους λόγω συμβάντος που φέρεται να συνδέεται με διαρροή αερίου.

Σύμφωνα με τη Sun, δυνάμεις της ουαλικής Αστυνομίας και Πυροσβεστικής έχουν συγκεντρωθεί στο Κάρντιφ Μπέι (Κόλπος του Κάρντιφ), όπως ονομάζεται η περιοχή γύρω από την ομώνυμη λίμνη γλυκού νερού.

Σε μια δήλωση μέσω Twitter, η Πυροσβεστική υπηρεσία της Νότιας Ουαλίας κάλεσε τους κατοίκους της περιοχής να μείνουν μακριά από την προβλήτα Queen Alexandra.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Λόγω περιστατικού που βρίσκεται σε εξέλιξη, ζητάμε να παραμείνουν κλειστές οι πόρτες και τα παράθυρα στην περιοχή γύρω από την προβλήμα» ανέφερε η ανακοίνωση. Η αστυνομία ζήτησε από τον κόσμο να αποφεύγει να καλεί στα τηλεφωνικά της κέντρα σε σχέση με το συγκεκριμένο ζήτημα, να μην πλησιάζει στην περιοχή και να αφήσει τα στελέχη των υπηρεσιών αντιμετώπισης έκτακτης ανάγκης να κάνουν τη δουλειά τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.