ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ουκρανία: Εκρήξεις στην Οδησσό – Ακούστηκαν αφού ήχησαν οι σειρήνες που προειδοποιούν για αεροπορική επιδρομή

Συνεχίζεται η ρωσική επιχείρηση

Ουκρανία: Εκρήξεις στην Οδησσό – Ακούστηκαν αφού ήχησαν οι σειρήνες που προειδοποιούν για αεροπορική επιδρομή

Εκρήξεις ταρακούνησαν την Οδησσό στη νότια Ουκρανία, ανέφερε εκπρόσωπος της περιφερειακής διοίκησης.

Ο ίδιος είπε ότι δεν μπορεί να δώσει λεπτομέρειες για τις εκρήξεις, οι οποίες ακούστηκαν αφού ήχησαν οι σειρήνες που προειδοποιούν για μια επικείμενη αεροπορική επιδρομή.

Το Κίεβο ανακοίνωσε ότι έχασε τον έλεγχο σε χωριό κοντά στο Σεβεροντονέτσκ

Η Ουκρανία ανακοίνωσε, νωρίτερα, ότι έχασε τον έλεγχο του Μετόλκιν, ενός χωριού στην περιφέρεια του Σεβεροντονέτσκ, την πόλη κλειδί του Ντονμπάς στο ανατολικό τμήμα της χώρας την οποία η Ρωσία προσπαθεί να θέσει πλήρως υπό τον έλεγχό της εδώ και εβδομάδες.

«Δυστυχώς δεν ελέγχουμε πλέον το Μετόλκιν», δήλωσε ο Σέρχι Χαϊντάι, κυβερνήτης της επαρχίας Λουχάνσκ σε ανακοίνωσή του.

Με την κατάληψη του χωριού αυτού, το οποίο πριν από τον πόλεμο μετρούσε περίπου 1.000 κατοίκους, οι Ρώσοι κάνουν ακόμη ένα βήμα στην προέλασή τους μέσα και γύρω από το Σεβεροντονέτσκ.

Τα ρωσικά στρατεύματα προχωρούν αργά στο Ντονμπάς, το οποίο αποτελείται από τις επαρχίες Λουχάνσκ και Ντονέτσκ, όπου επικεντρώνουν πλέον τις προσπάθειές τους μετά την επέμβαση τους στην Ουκρανία στις 24 Φεβρουαρίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το χημικό εργοστάσιο Αζότ στο Σεβεροντονέτσκ, όπου έχουν καταφύγει εκατοντάδες άμαχοι, βομβαρδίζεται «συνεχώς» από τις ρωσικές δυνάμεις, σύμφωνα με τον Χαϊντάι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.