ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ουκρανοί στρατιώτες εκτελούν αστυνομικούς κατά την διάρκεια ελέγχου! – Ένας νεκρός και ένας σοβαρά τραυματίας

Εικόνα διάλυσης στην Ουκρανία

Ουκρανοί στρατιώτες εκτελούν αστυνομικούς κατά την διάρκεια ελέγχου!  – Ένας νεκρός και ένας σοβαρά τραυματίας

Δείτε βίντεο από την εκτέλεση Ουκρανού αστυνομικού ο οποίος μαζί με συναδέλφους του σταμάτησε ένα όχημα με Ουκρανούς στρατιωτικούς για έλεγχο, τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου 20 Απριλίου.

Το συμβάν έγινε έξω από την περιοχή της Βινιτσκά η οποία βρί9σκεται νοτιοδυτικά του Κιέβου.

Το συμβάν επιβεβαίωσε και η Διοίκηση του ουκρανικού Στρατού, λέγοντας ότι οι στρατιώτες ανήκαν όντως σε μονάδα του Στρατού και διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Από το συμβάν σκοτώθηκε ένας αστυνομικός και ακόμη ένας τραυματίστηκε σοβαρά.

Η εισαγγελία της Βίνιτσα ελέγχει την εμπλοκή δύο στρατιωτικών στη δολοφονία του αστυνομικού.

Αυτό αναφέρει η ιστοσελίδα της Γενικής Εισαγγελίας.

Το γραφείο του εισαγγελέα αναφέρει ότι στις 20 Απριλίου, περίπου στη 01:40 π.μ., κοντά στο χωριό Yalanets, στην περιοχή Haisyn, στην περιοχή Vinnytsia, αστυνομικοί του τμήματος Νο. 1 της περιφερειακής διοίκησης Haisyn σταμάτησαν ένα αυτοκίνητο.

Κατά τον έλεγχο οι επιβάτες του αυτοκινήτου χρησιμοποίησαν πυροβόλα όπλα. Ένας αστυνομικός σκοτώθηκε και ένας δεύτερος τραυματίστηκε.

Όπως αναφέρει η εισαγγελία ελέγχεται και η εμπλοκή στη διάπραξη του εγκλήματος δύο στρατιωτικών.

Όπως έχει γίνει γνωστό οι δύο ύποπτοι που ελέγχονται υπηρετούσαν στην 28η ανεξάρτητη μηχανοποιημένη ταξιαρχία και τώρα υπηρετούν σε άλλη στρατιωτική μονάδα.

Η ουκρανική Αστυνομία ανέφερε ότι ο 20χρονος Maksym Zaretskyi σκοτώθηκε κατά τη νυχτερινή επίθεση.

Προσοχή οι εικόνες του βίντεο είναι πολύ σκληρές

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.