ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά!

Ουκρανός πρέσβης στην Αθήνα: «Έλληνες εφοπλιστές συνεχίζουν να συνεργάζονται με τη Ρωσία»

Τι είπε ο Sergii Shutenko

Ουκρανός πρέσβης στην Αθήνα: «Έλληνες εφοπλιστές συνεχίζουν να συνεργάζονται με τη Ρωσία»

Ο Ουκρανός πρέσβης στην Αθήνα Sergii Shutenko, σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους, μετά τη συνάντησή που είχε με τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννη Πλακιωτάκη, υποστήριξε ότι Έλληνες ιδιοκτήτες πλοίων συνεχίζουν να συνεργάζονται με τη Ρωσία. 

«Κάποιοι Έλληνες ιδιοκτήτες συνεχίζουν να εργάζονται ως συνήθως, αλλά πρέπει να καταλάβετε ότι πρόκειται για αιματηρά χρήματα. Από αυτά τα χρήματα θα μπορούσαν να αγοράσουν πυραύλους και να βομβαρδίσουν Έλληνες στη Μαριούπολη και τότε δεν θα υπάρχει καμία δικαιολογία σε αυτό. Όσο πιο γρήγορα ο Πούτιν συνειδητοποιήσει ότι έχει έλλειψη πόρων και ότι δεν υπάρχει τρύπα για να ξεφύγει από τις κυρώσεις, τόσο πιο γρήγορα θα καθίσει και θα μιλήσει», δήλωσε συγκεκριμένα ο Ουκρανός Πρέσβης, που υπογράμμισε ότι έχει θέσει το θέμα στην ελληνική κυβέρνηση.

Ο Shutenko πρόσθεσε ότι έχει θέσει το θέμα στην ελληνική κυβέρνηση.

Η Ουκρανία ζήτησε επίσης να χρησιμοποιήσει ελληνικά λιμάνια για την ανθρωπιστική βοήθεια, καθώς ο φθηνότερος τρόπος μεταφοράς βοήθειας είναι δια θαλάσσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ελληνική κυβέρνηση συμφώνησε, αλλά «τώρα πρέπει να βρούμε την πρακτική εφαρμογή», πρόσθεσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.